UNGHII

MODELE ELEGANTE DE UNGHII PENTRU REVELION

Noaptea dintre ani presupune o atentie speciala, din toate punctele de vedere. Indiferent, insa, de locul in care va va gasi Noul An, un lucru este cert: manichiura voastra trebuie sa fie impecabila. Dupa atatea pregatiri, este timpul sa va ocupati si de voi, incepand cu unghiile.

modele-elegante-de-unghii-pentru-revelion-1

Daca va colorati unghiile in auriu sau argintiu, aplicati ulterior un strat fin de sclipici, care sa acopere partea inferioara, dinspre radacina, in mod neuniform. Este elementul cel mai interesant al acestui model simplu, dar de mare efect. Unghiile vor arata festiv, perfecte pentru Revelion.

COAFURI ACCESIBILE PENTRU SARBATORI

Daca sunteti puse pe sotii, incercati modelul ,,Disco’’. Acesta presupune aplicarea de paiete argintii, una langa alta, ca si cand unghia ar deveni un panou solar sau o bila de discoteca. Frumoase, stralucitoare si de efect.

Pentru o rochita neagra, stilata, dar nu numai, va trebuie o manichiura pe masura. Modelul este inspirat chiar de nemuritoare rochita, ci care nu veti da niciodata gres. Unghiile trebuie colorate in negru, cu exceptia unei linii de langa radacina, care va fi aurie. Ca sa fie si mai interesanta, purtati unghiile ascutite, renuntand, pentru moment, la cele rotunde sau patrate.

12 MODELE DE UNGHII PENTRU ANUL NOU

Simpla si stilata, manichiura frantuzeasca poate fi purtata si de Revelion, dar putin modificata, ca sa ii dam un aer festiv, diferit de ceea ce putem purta peste an. Astfel, partea destinata ojei albe, de la varful unghiei, se va colora cu oja argintie, sclipitoare, cu un aer usor misterios.

modele-elegante-de-unghii-pentru-revelion-2

De la petrecerea dintre ani nu vor lipsi, desigur, coloratele confettii! Dar interesant ar fi sa le purtati si voi pe unghiile voastre, ca sa fiti in ton cu evenimentul. Pe lacul transparent aplicat pe toate unghiile, uniform, se adauga, spre varf, confetii colorate, vesele si antrenante.

12 MODELE DE UNGHII PENTRU SARBATORILE DE IARNA

Argintiul metalic, cu efect de oglinda, este o manichiura cu care nu veti da gres. Este simpla, stralucitoare, versatila, asa ca este usor de asortat cu orice tinuta pe care alegeti sa o purtati in noaptea de Revelion.

Pentru un model mai discret, dar minunat, aveti nevoie de un lac transparent si de cateva paiete aurii, care sa fie dispuse in modele aleatorii sau geometrice. Este un model care va straluci in noapte, cu mare farmec.

modele-elegante-de-unghii-pentru-revelion-4

Pastrati misterul noptii cu o manichiura de culoarea cuprului. Aceasta culoare este perfecta, pentru ca nu este nici calda, nici rece, este exact nuanta potrivita pentru o petrecere eleganta si vesela.

Liniile aurii dau o nota festiva unghiilor infrumusetate simplu cu lac transparent. Fie ca sunt dispuse curbat, fie vertical, acestea aduc o nota de mister, de poveste, chiar pe fondul simplu al lacului incolor.

MODELE FESTIVE DE UNGHII PENTRU SARBATORILE DE IARNA

foto: pinterest/editate @bydiana

S-ar putea să-ți placă și...