UNGHII

MODELE FESTIVE DE UNGHII PENTRU SARBATORILE DE IARNA

Sarbatorile de iarna vin cu o multime de treburi de facut intr-un timp atat de scurt. Si, daca mai adaugam si faptul ca toate trebuie sa iasa perfect, este si mai dificil. Dincolo de pregatirile aferente, trebuie ca orice femeie sa se ocupe de propria infatisare, un loc important ocupandu-l unghiile, care sunt foarte importante pentru aspectul general.

Modelele pot fi realizate acasa sau la un salon, dar, orice varianta ati alege, frumusetea vine din faptul ca puteti insera farmecul sarbatorilor chiar si aici. Stelute, fulgi de nea, caciulite de Mos, acadele, oameni de zapada etc sunt elementele specifice iernii cu care puteti sa creati modele festive de unghii pentru sarbatorile de iarna.

MODELE FESTIVE DE UNGHII PENTRU SARBATORILE DE IARNA

Pentru primul model aveti nevoie de trei culori de oja cu sclipici: rosu intens, alb si negru si pensule de grosimi diferite. Colorati varfurile unghiilor cu alb stralucitor, la fel ca la manichiura frantuzeasca, apoi baza cu rosu. Delimitati cele doua culori cu o linie subtire, de culoare neagra. Modelul aminteste de tinuta lui Mos Craciun, atat de asteptat de toata lumea, de la mic, la mare. Nu strica sa ne amintim acest lucru si printr-un asemenea model elegant si festiv.

12 MODELE DE UNGHII PENTRU SARBATORILE DE IARNA

MODELE FESTIVE DE UNGHII PENTRU SARBATORILE DE IARNA

La fel de interesant si oarecum simplu de realizat este modelul cu numai o caciulita de Mos pe unghia inelarului, de la fiecare mana. Va trebuie oja alba si rosie cu sclipici si un lac transparent. Toate unghiile, cu exceptia inelarelor, se vor colora cu rosu, complet. Apoi, pe unghiile inelarelor, se aplica doua nuante: lacul transparent la baza si alb stralucitor la varf. Banda de alb trebuie sa fie mai lata. Se adauga o caciulita cu rosu, incepand dinspre varf si coborand catre zona pe care s-a aplicat lacul. La capatul acestei caciulite de Mos se adauga o bulinuta alba, asemenea unui canaf. Diferenta de culoare si modelul simplu, dar de efect, vor crea un efect vizual special.

MODELE FESTIVE DE UNGHII PENTRU SARBATORILE DE IARNA

Daca vreti ceva festiv, dar intr-o alta paleta coloristica, alegeti modelul cu oja bej, laptoasa, cu jocuri de auriu si argintiu. Ce trebuie sa faceti? Mai intai, aplicati un strat de oja simpla, pe toate unghiile, apoi adaugati un strat de oja cu sclipici argintiu pe unghiile inelarelor. Reveniti asupra celorlalte si delimitati cu o banda foarte subtire, aurie, zonele, ca pentru manichiura frantuzeasca, partea dinspre varf fiind ulterior ornata cu strasuri. Modelul este absolut senzational si adecvat si celor mai elegante ocazii!

12 MODELE DE UNGHII PENTRU ANUL NOU

MODELE FESTIVE DE UNGHII PENTRU SARBATORILE DE IARNA

Chiar daca aveti unghiile mai lungi sau mai scurte, modelul cu cadouri pe inelare se va potrivi de minune. Aveti nevoie de rosu si argintiu. Rosul nu trebuie sa fie neaparat cu sclipici, dar aveti grija sa alegeti o oja buna, cu stralucire. Unghiile toate, in afara inelarelor, vor fi colorate cu rosu. Pe unghiile ramase aplicati un strat de oja argintie, plina de stralucire. Dupa ce se usuca, trasati doua linii rosii, una verticala si alta orizontala, iar la intersectia celor doua desenati o fundita. Simplu si festiv, nu-i asa?

MODELE ELEGANTE DE UNGHII PENTRU REVELION

MODELE FESTIVE DE UNGHII PENTRU SARBATORILE DE IARNA

Printre culorile specifice iernii se numara si verdele. Un alt model in care sa puteti insera si aceasta culoare frumoasa este cel in care unghiile sunt mai intai colorate cu un lac transparent, apoi sunt delimitate ca pentru manichiura frantuzeasca. Aceasta delimitare a celor doua zone este absolut necesara daca vreti sa creati modele interesante, dar nu tocmai incarcate. Spre deosebire de modalitatea clasica, banda de alb trebuie sa fie mai subtire si in forma de semiluna alungita. Altrenati doua zone cu verde si rosu, ambele stralucitoare, in directii opuse, pentru a se imbina cat mai natural. Modelul pare comun, dar, datorita liniilor de forma aceasta, va fi mai altfel si foarte festiv!

COAFURI ACCESIBILE PENTRU SARBATORI

foto: pinterest

S-ar putea să-ți placă și...