UNGHII

5 MODELE BESTIALE DE UNGHII PENTRU HALLOWEEN

In curand va veni Halloween-ul si, desi nu este o sarbatoare romaneasca, trebuie sa recunoastem ca este un prilej de a ne distra, de a ne imbraca haios, de a participa la petreceri speciale, tematice, la care sa ne simtim bine si sa mai uitam de stres. Iar daca locuim intr-o tara in care aceasta traditie este la ea acasa, nu se poate sa nu participam. Insa pe langa costumele speciale, putem sa alegem si unul dintre cele 5 modele bestiale de unghii pentru Halloween.

1
FOTO: Kathleen Kamphausen/Emily Addis

,,Creaturile noptii’’ este un prim model. Se realizeaza extrem de simplu. Pe unghie se aplica inspre varf o pata de culoare alba, roz sau neagra. Puteti realiza in acest fel fantome sau monstri, cu ochii cat mai bulbucati. De asemenea, puteti realiza pe fiecare unghie in parte cate un mosntrlet diferit, ca sa aveti o manichiura si mai speciala.

2
FOTO: Kathleen Kamphausen/Emily Addis

 

 

,,Eclipsele de luna’’ sunt usor de realizat. Aveti nevoie de un fond, care poate fi argintiu, si de doua dungi curbe de culoare portocalie si neagra. Mai intai se palica fondul argintiu, apoi, dupa ce acesta s-a uscat, puteti trasa cele doua dungulite. Va parea ca luna trimite raze portocalii, marginite de negrul adus de noaptea speciala.

 

3
FOTO: Kathleen Kamphausen/Emily Addis

,,Bombonele’’  – al treilea model de Halloween. Aplicati un strat de culoare neagra pe intreaga suprafata a unghiei, apoi aplicati bulinute de diferite culori si dimensiuni pe toate unghiile. Trebuie sa aveti grija sa le suprapuneti partial, cu rabdare, numai duoa ce se usuca fonsul si primele buline, peste care le aplicati pe urmatoarele. Daca va vor iesi prea bine, aveti grija sa nu le confundati cu bunatatile primite de la colindat!

 

4
FOTO: Kathleen Kamphausen/Emily Addis

,,Cusaturi’’-cu siguranta ca de Halloween va trebuie ceva care sa va aminteasca de infioratorul Frankestein sau de papusile malefice. Este doar o gluma, evident, dar va puteti juca simplu cu unghiile si sa creati ceva de efect!

Dintre toate modelele de Halloween, acesta pare cel mai usor de realizat. Nu aveti nevoie decat de o oja cat mai deschisa si de una neagra. Se aplica stratul transparent, apoi, ca la manichiura fratuzeasca, se marcheaza partea dinspre varf a unghiei, cu un simplu contur.Ulterior, pe aceasta linie se aplica linii scurte, verticale si oblice, facand mici cruciulite neregulate.

 

5
FOTO: Kathleen Kamphausen/Emily Addis

 

,, Limbi de foc’’-este un alt model fantastic, si el usor de realizat. Se aplica un strat rosu, cu irizatii portocalii, realizate cu ajutorul unei dischete demachiante, dupa care se aplica limbi de foc, negre. Acestea trebuie sa fie unduite, si nu drepte. Unghiile voastre vor parea in flacari si va vor imbogati tinuta speciala de Halloween.

 

 

S-ar putea să-ți placă și...