UNGHII

CELE MAI NOI 7 MODELE DE UNGHII CU OJA MATA PENTRU TOAMNA

Cine a zis ca oja mata e plictisitoare? Lipsita de stralucire, ea este totusi minunata, mai ales daca o inserati in modele interesante, la moda. Instagramul a devenit, mai nou, sursa de inspiratie in multe domenii, inclusiv in ceea ce priveste manichiura, acesta fiind rampa de lansare a multor specialisti, care se intrec, la fel ca si in moda, in crearea unoe modele care sa atraga atentia tuturor. Desigur, nu este singura sursa de inspiratie, avand la indemana o gama variata de oferte: retele de socializare, publicatii de specialitate, site-uri destinate unghiilor etc.

Prin definitie, toamna este ceva mai rezervata si poate ca este anotimpul in care oja mata este cea mai indicata. Dupa atata soare si sclipici, poate ca este timpul sa va domoliti un pic aspectul general si puteti incepe cu unghiile. Asa cum spuneam, aceasta nu inseamna ca nu va veti bucura de efectele unei manichiuri interesante, la moda. Trebuie doar sa va alegeti unul dintre modelele pe care le-am selectat pentru voi.

CELE MAI NOI 7 MODELE DE UNGHII CU OJA MATA PENTRU TOAMNA b

Un prim model care s-ar putea sa va atraga la inceput de toamna si nu numai este o combinatie eleganta intre auriu si gri taupe. Modelul pare a fi de tipul manichiurii  frantuzesti, cu auriul spre varf sau spre baza, si cu restul unghiei colorate in gri. Este o varianta foarte eleganta, care face trecerea subtila catre ojele mate, mai putin stralucitoare decat cele cu care v-ati obisnuit toata vara. Evident ca dintre cele doua nuante numai griul este mat, pentru ca auriul este stralucitor in sine.

Culorile de toamna sunt foarte elegante, asa ca puteti alege un aramiu deschis sau chiar un portocaliu, peste care sa trasati niste V-uri albe, mate si ele, cu varful orientat catre inainte. Este simplu si frumos si va face unghiile sa para si mai lungi, iar aceasta va este de folos daca le aveti mici. Contrastul dintre alb si orice alta culoare face ca unghia sa para stralucitoare si manichiura sa aiba o alura proaspata, vie, pentru ca, daca e toamna, nu trebuie sa purtati nicidecum culori macabre.

Pornind de la nonculori, alb si negru adica, va puteti crea modele foarte stilate, cu putin efort. Secretul sta in modul in care folositi spatiul si alegeti benzile de negru si alb. Este un model placut, care nu presupune acoperirea intregii unghii. Dimpotriva, trebuie sa aveti grija sa lasati sa se vada o parte din ea. Acesta este insusi farmecul modelului. Colorati cele doua capete ale unghiei cu benzi de negru, apoi pozitionati diferit benzi de alb, peste cele doua negre. Orientati-le diferit si fiecare unghie va arata altfel.

CELE MAI NOI 7 MODELE DE UNGHII CU OJA MATA PENTRU TOAMNA a

Un alt model interesant, modern, este cel creat cu ajutorul a trei culori: portocaliu, alb si negru. Jumatate din fiecare unghie este colorata cu portocaliu, anume partea dinspre varf, restul unghiei ramanand naturala. Intre cele doua spatii se aplica o banda neagra sau alba, la alegere, apoi se adauga altele, peste spatiul portocaliu. Pe cateva unghii puteti aplica mai multe asemenea benzi, foarte subtiri, si chiar cerculete mici, pentru diversitate.

Oja neagra simpla, mata, poate fi plictisitoare, monotona, dar, daca aplicati benzi oblice de diferite nuante, cu sclipici, peste acel negru simplu, puteti obtine un model placut, frumos, nici prea monoton, nici prea extravagant. Se potriveste chiar si pentru serviciu, pentru ca nu atrage atentia si are o doza mare de decenta.

Combinand cu argintiu, negrul mat poate fi o adevarata incantare. Aplicati fiecare culoare pe cate o jumatate de unghie, iar efectul va fi fantastic. Este, de asemenea, un model placut, foarte atragator si tineresc, usor de realizat, in intimitatea propriei locuinte.

Nu uitati ca se poarta ombre si toamna! Ca sa fiti la moda, optati pentru culori de toamna: aramiu, galben inchis, verde pal. Creati degradeuri folosind o dozare atenta a ojelor. Cel mai simplu este sa va ajutati de o discheta demachianta, pe care sa o inmuiati gradual in oja aleasa si alb sau negru, in functie de tipul nuantelor dorite. Daca vreti sa fie inchise, combinati cu negru, iar pentru deschise, cu alb.

Foto: instagram

utilizatori: @ mpnails  , @ paintboxnails  , @ nail_unistella, @ sohotrightnail  , @ aliciatnails, @valenpatruno

S-ar putea să-ți placă și...