UNGHII

9 MODELE EXCEPTIONALE DE UNGHII DE TOAMNA

Manichiura si pedichiura sunt foarte importante pentru orice femeie car ese respecta. Daca aceasta doreste sa fie la moda, trebuie sa fie la curent cu trendurile in materie. Va prezentam 9 modele exceptionale de nghii pentru toamna, cu care veti reusi sa deveniti o adevarata zana.

Asa cum bine banuiti, exista cateva elemente definitorii pentru manichiura de toamna, intre care se numara: frunzele, culorile specifice, aramiu, galben, auriu, maro, galben, dovlecei, linii ce amintesc de vantul nemilos etc.

9 MODELE EXCEPTIONALE DE UNGHII DE TOAMNA

Alegeti un mov pruna, ce aminteste de struguri, vinete sau chiar prune, toate numarate printre bogatiile toamnei, si aplicati-l pe 4 dintre unghiile de la fiecare mana. Pe cele ramase libere, colorati-le cu auriu inchis, pentru un contrast exceptional. Cu aceeasi culoare fantastica, realizati frunze pe unghiile mov, fie cu mana libera, fie cu sabloane speciale pentru unghii.

La fel de frumos este si modelul inspirat din manichiura frantuzeasca. Astfel, colorati cu un strat de aramiu stralucitor varful unghiilor, lasand restul simplu, decorat doar cu lac transparent, ce se aplica numai dupa realizarea artistica a unor frunze inegale, albe, galbene, aramii, verzi si negre. De asemenea, cateva linute ondulate, ca niste carcei ai vitei-de-vie, insotesc frunzulitele respective.

Cu ajutorul a doua nuante de baza, sclipitoare, anume rosu-aramiu si galben, colorati in degrade unghiile, apoi desenati una-doua frunze albe, stilizate, pe fiecare dintre unghii.

9 MODELE EXCEPTIONALE DE UNGHII DE TOAMNA

Maronul este o culoare de toamna, aparent rece, dar cu o caldura ascunsa foarte placuta. Pentru o manichiura eleganta, sofisticata, pe unghiile colorate in maron mat, dar care straluceste datorita calitatii ojei si aplicarii perfecte, aplicati catre baza fiecarei unghii paiete colorate, in nuante de toamna. Aplicarea trebuie sa fie inegala, usor crescatoare, ca un triunghi. Se obtine o manichiura exceptionala, de mare efect.

La fel de simplu si de elegant este si modelul urmator, care se remarca prin utilizarea nuantelor specifice si a dungilor. Astfel, unghiile sunt colorate cu burgundy mat, lasandu-se nevopsita unghia de la inelarul fiecarei maini. Pe aceasta se aplica linii in V, alternandu-se galben, aramiu, argintiu, auriu, burgundy. Se obtine un model nemaipomenit de simplu si de frumos, cu care veti trezi invidii printre colege.

Va plac dovleceii si sarbatorile specifice toamnei? Atunci modelul cu dovlecei portocalii aplicati pe unghiile roz prafuit este pentru voi. Dovleceii nu sunt complet desenati, ci numai partea de sus, cu codita. Aceasta este de culoare visinie, iar feliile sunt delimitate cu o nuanta mai inchisa de portocaliu.

9 MODELE EXCEPTIONALE DE UNGHII DE TOAMNA

Chiar daca e toamna, nu trebuie sa uitam de alb. Acesta ramane pe lista culorilor apreciate, in ambele variante, mat si stralucitor. Folositi aceste tipuri de alb, aramiul si argintiul. Pe unghiile colorate in alb, alternativ mat si stralucitor, se deseneaza frunze de artar, aramii, de diferite dimensiuni si orientari, cu irizatiile aurii. Manichiura este absolut incantatoare!

Puteti alege si rosul, cu care sa colorati toate unghiile, in afara de ale inelarelor. Acestea trebuie colorate cu alb laptos, pe care sa se picteze, intr-unul dintre colturi, o frunza incompleta, de artar, cu aramiu. Restul unghiei este acoperit in proportie de 75 % cu paiete aurii, de diferite dimensiuni.

Daca vreti ceva mai simplu, dar la fel de frumos, sau daca va place mult auriul, optati pentru ultimul model pe care vi-l prezentam. Colorati unghiile in alb mat, apoi tamponati cu un buretel un lac transparent sau colorat, cu  paiete aurii, numai spre varful unghiilor. Dupa uscare, desenati pe unele dintre unghii o frunza mai mare, ca de stejar, cu portocaliu, ale carei irizatii sa fie realizate cu maro. Simplu si elegnat, nu-i asa?

foto: pinterest/editate @bydiana

S-ar putea să-ți placă și...