UNGHII

CELE MAI IN VOGA MODELE METALICE DE MANICHIURA

Se pare ca se lanseaza un nou trend in materie de manichiura, anume modelele metalice, sclipitoare, perfecte. Aceasta perfectiune este sugerata atat de culorile stralucitoare, cat si de combinatiile originale cu sclipiciul sau cu strasurile.

Eleganta este dusa la extrem cu aceste modele in trend, asa incat orice femeie sa arate ca o printesa sofisticata.

Un model incantator este cel cu albastru metalic si inflexiuni de sclipici. Colorati unghiile cu acest albastru de poveste si aplicati pe una sau doua unghii sclipici albastru mat, eventual combinat pe jumatatea unghiei cu rosu sau roz, pentru contrast. Unghiile vor straluci si vor crea impresia de eleganta absoluta. Este genul de model care se potriveste atat la birou, dar si in zilele de vacanta, petrecute intr-o locatie deosebita. De asemenea, merge si la ocazii festive, mai ales daca le asortati cu accesoriile.

Impresionant de frumoase sunt si unghiile de un roz bej, diafan, subtil. Ca sa obtineti efectul maxim, combinati nuantele metalice cu cele mate, obtinand in acest fel o manichiura de vis. Este imposibil sa nu atrageti privirea cu aceasta manichiura, pentru ca este atractiva fara a fi tipatoare, iar inflexiunile metalice nu sunt deloc stridente.

In cazul preferintei pentru nuantele mai puternice, alegeti un verde-frunza de stejar, profind si elegant. Aplicati oja mata pe unghiile degetelor inelar si adaugati elemente 3D, pentru a spori efectul. Combinatia de metalic si mat este mereu castigatoare, pentru ca fiecare tip de oja este pus in evidenta.

Rozul este o culoare tinereasca, mainile de orice varsta fiind imediat inviorate de asemenea manichiura deschisa. Astfel, unghiile roz metalice pot fi purtate de orice femeie, singura conditie fiind dorinta de a arata cat mai bine si de a fi cat mai eleganta. Alegeti un roz foarte deschis, catre alb, si combinati metalicul cu matul sau chiar cu o oja cu sclipici, dar de nivel moderat. Lasati metalicul pentru cateva sintre unghii sau chiar pentru toate, daca vreti ceva mia mult, poate pentru o petrecere sau o nunta.

Unghiile aurii sunt mereu atragatoare, pentru ca amintesc de aur, de pretios, de bogatie, iar daca alegeti si o oja metalica, efectul va fi si mai puternic. Daca nu vreti sa aveti toate unghiile in aceeasi nuanta, optati pentru aplicarea pe unghiile inelarului a unei alte nuante, cum ar fi argintiul. Monotonia este inlaturata si auriul este scos in evidenta.

 

Foto: pinterest & diversi utilizatori instagram : vi_nail_art_design, riyathai87, nailsbydeirdre, sabrina_ils/ editate @bydiana

S-ar putea să-ți placă și...