CELE MAI NOI MODELE DE UNGHII PENTRU VARA_3
UNGHII

CELE MAI NOI MODELE DE UNGHII PENTRU VARA

In aceasta vara au fost lansate, la cele mai mare saloane de profil din lume, modele exceptionale, unicat, care nu au mai fost regasite printre modelele anilor trecuti. Aceste noi modele de manichiura se remarca prin originalitate si frumusete, precum si prin eleganta si rafinament. Chiar daca aceste modele amintesc mai mult de vara, ele pot fi adoptate oricand, dupa bunul plac al fiecareia dintre voi. In materie de manichiura, se stie, nu exista limite. Si cele mai pretentioase femei vor putea gasi cateva modele pe placul lor.

CELE MAI NOI MODELE DE UNGHII PENTRU VARA_1

Foarte sic este modelul care aminteste de cele mai indragite prietene ale femeilor, anume diamantele.

Unghiile sunt mai intai colorate integral cu auriu stralucitor, ca o baza de aur pur, pe care sunt apoi desenate forme geometrice, care amintesc de pretioasele pietre. Ideea este ca, pentru conturarea acestora, se pot folosi nuante de roz, turcoaz sau chiar portocaliu.

Rezultatul va fi o manichiura foarte interesanta si foarte eleganta.

CELE MAI NOI MODELE DE UNGHII PENTRU VARA_2

Seninul cerului de vara se poate regasi intr-o manichiura realizata cu mult gust. Secretul este colorarea majoritatii unghiilor cu un albastru placut, senin, si aplicarea pe celelalte a unor pene sau un fel de frunzulite, cu albastru mai inchis sau chiar negru, pe un fond mat alb.

Manichiura este moderna si atractiva si se potriveste la mai multe tinute.

CELE MAI NOI MODELE DE UNGHII PENTRU VARA_3

Ca o pictura de Matisse, acest model este ceva mai avangardist. Exact ca pictorul amintit mai inainte, modelul are la baza fluiditatea culorilor si originalitatea combinarii lor. Pe unghii se regasesc alternativ: un camp cu flori, pe un fond ce aminteste de lanul de grau copt, un chip de fata, diverse combinatii florale, dar si forme geometrice simple, realizate intr-un amalgam de nuante si tonuri, toate amintind de vara si de culorile specifice acestui anotimp placut.

CELE MAI NOI MODELE DE UNGHII PENTRU VARA_4

Amintind de mare, de plaja, de soare si…de sirene, acest model exclusivist si oarecum complex, elaborat, este destinat femeilor care vor sa fie in ton cu ceea ce inseamna litoral.

Culorile implicate in realizarea acestui model sunt turcoazul, albastrul deschis, albastrul marin, auriul si albul.

Pe unele unghii se va realiza un imprimeu tamponat, cu un amestec de turcoaz, albastru si alb, ca un mix vesel de culori, asemenea spumelor valurilor agitate. Pe deasupra acestui amestec stilat se contureaza cu auriu solzi, de dimesniuni mici si medii.

Albastrul deschis este folosit numai pe una sau doua unghii, amestecandu-se usor cu o picatura de alb, pentru un rezultat marmorat. Spre baza unghiei se aplica o pietricica sau un alt ornament.

Restul unghiilor se coloreaza in alb, apoi se deseneaza patratele si alte forme geometrice, peste toate acestea trasandu-se perpendicular linii aurii, fine, delicate.

CELE MAI NOI MODELE DE UNGHII PENTRU VARA_1

Rosul aprins incita la senzualitate si feminitate. In contrast cu aceasta culoare aprinsa vine verdele frunzelor, realizate creativ si aplicate in diferite parti ale unghiilor: spre baza, varf, lateral sau total aleatoriu.

Este o manichiura potrivita pentru sezonul cald, dar nu numai, pentru ca este un model foarte placut si foarte feminin.

CELE MAI NOI MODELE DE UNGHII PENTRU VARA_1

Ce ziceti de unghiute cu…lamai? Foarte racoritor pentru vara torida! In limonada sau pe unghii, lamaia este indicata in acest anotimp! Culorile placute, pastelate, aduc senzatia de calm, de relaxare. Este vorba despre albastru foarte deschis si galben, dar si de putin verde mai inchis.

Modelul presupune aplicarea unui fond albastru deschis pe toate unghiile, dupa care, pe unele se traseaza linii groase, galbene, decorate eventual cu frunzulite verzi inchis. Pe alte unghii se deseneaza lamai intregi sau in sectiune, alaturi de aceleasi frunzulite.

Modelul este tineresc si vesel.

foto: utilizator @ vanityprojects

S-ar putea să-ți placă și...