5 BIJUTERII PENTRU TINUTE ELEGANTE DE VARA
FRUMUSETE

5 BIJUTERII PENTRU TINUTE ELEGANTE DE VARA

Orice tinuta  nu este completa fara accesorii adecvate, care sa o scoata din anonimat si care sa o faca remarcata printre altele, poate, asemanatoare. Purtarea accesoriilor este cea care face diferenta de cele mai multe ori. Din cateva haine simple nu poti face mare lucru, dar, daca sunt adaugate cateva accesorii de bun gust, totul se schimba si veti arata total diferit, fara eforturi prea mari sau prea costisitoare.

5 BIJUTERII PENTRU TINUTE ELEGANTE DE VARA

Aveti nevoie, in primul rand, de o pereche de cercei sofisticati, versatili, care sa poata transforma imediat orice tinuta in ceva special. Cei mai potriviti sunt cei rotunzi, cat mai simpli, ce pot fi adaugati oricand, la orice haine. Par ca nu conteaza prea mult, dar incercati sa nu ii purtai si veti vedea diferenta.

Desigur, cu cat mai multe perechi de cercei la dispozitie, cu atat mai bine, dar acestia sunt, conform specialistilor, cei mai versatili.

5 BIJUTERII PENTRU TINUTE ELEGANTE DE VARA

Ceasul de mana pare inutil in era telefonului mobil. Chiar daca detineti un telefon, ceasul de mana ramane ceva clasic, care adauga stil si eleganta tinutei feminine. Alegeti un model cat mai clasic, care sa va reprezinte si care sa fie o adevarata bijuterie, dincolo de valoarea sa, de a masura timpul. Combinatia de curele, culori, forma etc sunt infinite si cu siguranta orice femeie poate gasi ceva care sa ii completeze vestimentatia in cela mi fericit mod posibil.

5 BIJUTERII PENTRU TINUTE ELEGANTE DE VARA

Inelul masiv este si el un must have. De tinut minte ca se poarta doar unul singur deodata si numai daca vreti sa atrageti atentia intr-o maniera rock sau emo, doar atunci puteti purta mai multe asemenea inele. De regula, cele mai recomandate sunt cele integral metalice sau cele cu o piatra mare. Valoarea materialului este mai putin importanta in fata modelului si designului.

5 BIJUTERII PENTRU TINUTE ELEGANTE DE VARA

Un colier lung trebuie sa se regaseasca printre bijuteriile unei femei, pentru ca mereu poate fi purtat. De la tinutele cu jeansi si un top simplu, pana la cele de seara, colierul lung aduce feminitate si putin romantism in orice situatie. Daca este unul cu un design minimalist, atunci puteti sa il purtati la mai multe tinute, dara daca are elemente care sunt distincte si care ies mult in evidenta, atunci trebuie sa stiti sa il adaugati unor tinute cu care sa se potriveasca, fara a ,,rupe’’ stilul personal.

5 BIJUTERII PENTRU TINUTE ELEGANTE DE VARA

Nu conteaza daca sunteti o iubitoare a bratarilor sau nu, dar trebuie sa aveti una, neaparat, in cutia voastra cu bijuterii. O bratara poate face singura ceea ce nu fac alte bijuterii. Multe femei se disting prin modele de bratari purtate, iar daca va achizitionati una versatila, de buna calitate, nici prea scumpa, nici prea ieftina, atunci sunteti salvate oridecateori aveti nevoie sa adaugati tinutei voastre ceva de efect.

 

foto: pinterest/ editate @bydiana

S-ar putea să-ți placă și...