FRUMUSETE

CE SPUNE FORMA NASULUI TAU DESPRE TINE

Trasturile chipului sunt adevarate oglinzi ale sufletului si chiar ale mintii sau sanatatii fiecaruia dintre noi. Ideea este exprimata in mod stiintific de Jean Haner, un expert in domeniu, autoarea cartii celebre ,,Intelepciunea chipului tau’’. Se spune ca secretele varstei de 20 de ani sunt dezvaluite de frunte, ochii-30 de ani, gura- intre 40 si 50 de ani, barbia – 60 de ani, maxilarul – 70 de ani, iar partile laterale ale fetei sunt cele care ,,vorbesc’’ despre anii senectutii.

Si nasul este cel care reflecta potentialul pe care il poti acumula de-a lungul vietii. Dintre toate trasaturile care pot fi supuse operatiilor estetice, se spune ca nasul este cel caruia nimeni nu trebuie sa actioneze, sa il modifice. Traditia chineza spune, de exemplu, ca persoana care isi schimba nasul, isi schimba automat si destinul si nimeni nu poate sti dinainte daca acest lucru este bun sau nu.

ce-spune-forma-nasului-tau-despre-tine-b

Daca o persoana are nasul relativ mare, fara a fi cumva mai umflat sau fara a avea vreo cat de mica denivelare, inseamna ca varsta de 40 de ani este una dintre cele mai bune pentru acea persoana. De asemenea, aceste persoane sunt muncitoare si serioase, care pun pret pe calitate si care sunt foarte exigente, in primul rand, cu ei insisi. Sunt manierati si foarte sociabili.

ce-spune-forma-nasului-tau-despre-tine-c

Daca cineva are un nas mai osos, care este de departe cea mai impresionanta trasatura, inseamna ca este foarte ambitios, ii place sa fie mereu stapan pe situatie. Pentru ei, varsta de 40 de ani este foarte buna, fie in sens de realizari, fie de provocari sau oportunitati. Ii ,,citesc’’ pe oameni cu usurinta, dar aceasta inclinatie poate fi obositoare, asa incat le place si sa stea singuri, departe de orice i-ar putea sa ii faca sa nu se simta tocmai bine. Daca exista si o mica denivelare, locul acesteia indica perioada cand respectiva persoana va fi supusa unor incercari puternice: daca este catre radacina, evenimentele s-ar putea precipita la inceputul decadei, in mijloc- in jurul varstei de 45 de ani, iar mai catre varf, spre 49 – 50 de ani.

ce-spune-forma-nasului-tau-despre-tine-d

Nasul mai umflat catre varf este specific oamenilor cu firi artistice, carora le place sa faca diferite colectii, sa isi cheltuie banii uneori greu castigati pentru a se distra. Pentru ei, implinirea a 40 de ani le poate aduce o noua casa, o noua masina, un alt copil, adica orice ar putea insemna un nou inceput.

ce-spune-forma-nasului-tau-despre-tine-f

Persoanele cu nasul mic nu sunt nici perfectioniste, nici exigente, dar fara a fi delasatori sau dezinteresati de calitatea muncii lor. Pentru ei, in jurul varstei de 40 de ani nu se redefinesc prea puternic, in schimb este o perioada propice pentru stabilitate.

Sunt prietenosi si amabili cei care au nasul micut, de tip ,,minion’’. Acestia nu vor lupta pentru ceea ce vor dori sa aiba la 40 de ani, dar vor avea satisfactii. Lucrurile vor fi in regula de la sine, lasandu-i sa se bucure de micile placeri ale vietii.

ce-spune-forma-nasului-tau-despre-tine-e

In cazul unui nas mediu, fara denivelari, se anunta o perioada de impliniri. Aceste persoane pot realiza usor lucruri in viata de care sunt tare mandri. In cultura chineza, cu cat forma nasului este mai aproape de perfectiune, cu atat va fi mai pozitiv timpul.

ce-spune-forma-nasului-tau-despre-tine-f

Persoanele cu nasul in vant sunt foarte sentimentale. Acest tip de oameni se bucura de micile placeri ale vietii, de sarbatorile cu familia si prietenii, ii vor ajuta pe toti fara a trebui sa fie rugati prea mult. Bunatatea lor le va fi rasplatita fie de cei pe care i-a sprijinit in momente grele, fie de Divinitate sau de karma, care intoarce binele facut asupra lor. Vor fi mai puternici intre 45-50 de ani.

ce-spune-forma-nasului-tau-despre-tine-a

Cei cu nasul ascutit sunt increzatori, siguri pe sine. Cea mai buna perioada pentru ei va fi dupa 44-45 de ani, cand vor fi la capacitate maxima. In cazul in care sunt persoane mai jucause, mai zvapaiate, din orice punct de vedere, apropierea de finalul decadei le va mai domoli impulsurile. Vor deveni alti oameni, mai clami, mai responsabili.

foto: pinterest/ editat @bydiana

S-ar putea să-ți placă și...