duminică , 19 ianuarie 2020
5 TRENDURI LEGATE DE NUNTA PENTRU ANUL VIITOR

5 TRENDURI LEGATE DE NUNTA PENTRU ANUL VIITOR

Chiar daca nu e nimic in neregula cu traditiile sau, altfel spus, cu pastrarea lor, la o nunta, totusi, nu strica sa mai schimbati ceva, pentru a fi cat mai originali si pentru a face lucrurile exact pe placul vostru. De la rochia de mireasa, pana la ornamentele pentru mesele nuntasilor, totul poate fi invaluit intr-o nota personala, adaptata personalitatii si stilului mirilor, in primul.

Pornind de la aceasta idee, pentru anul viitor s-au lansat 5 trenduri pe care le puteti lua in seama daca va numarati printre cele care se afla in plina pregatire a unei nunti.

5-trenduri-legate-de-nunta-pentru-anul-viitor-3

Se recomanda, inainte de toate, nuante speciale, diferite, pentru rochiile domnisoarelor de onoare. Majoritatea au fost pana acum din gama rozului, ceea ce face sa fie plictisitor sa vezi atatea rochii in aceasta nuanta, de altfel tare frumoasa, calda si placuta. Dar nu strica sa va rupeti de acest sablon si sa schimbati registrul.

De asemenea, nu trebuie ca toate rochiile sa aiba aceeasi nuanta, dimpotriva, va puteti crea o gama cromatica, ce va atrage atentia si mai mult, in cel mai placut mod.

5-trenduri-legate-de-nunta-pentru-anul-viitor-2

Aranjamentele pentru mesele nuntasilor sunt si ele redefinite. Piesele centrale vor fi ghirlandele de inspiratie rustica, in care sa predomine frunzele, florile si mici ramurele. Accentul cade pe elementele naturale, in defavoarea panglicilor si a altor materiale textile, clasice. Alaturi de acestea, se pot adauga lumanarile parfumate sau simple, care sa aduca o nota romantica suplimentara.

5-trenduri-legate-de-nunta-pentru-anul-viitor-4

Nici inelele nu trebuie lasate deoparte atunci cand vorbim de trenduri pentru anul viitor. Clasicul este depasit de tendintele moderne. Apar pietre de culori si dimensiuni aparte, care sa personalizeze inelul si sa il transforme intr-o podoaba unica, speciala. Nuantele pietrelor variaza de la galben, albastru, verde, pana la negru, adica exact acele culori care nu se intalneau pana acum. Forma poate fi si ea alta, cat mai deosebita, unica, cu un design aparte, uneori usor brut, dar extrem de interesant. Cat despre culoarea metalului, da, revine auriul, albul fiind uitat.

5-trenduri-legate-de-nunta-pentru-anul-viitor-5

Daca va intrebati ce culoare se preteaza a imbina rusticul cu modernul, cu stralucitorul si cu simplul, toate in acelasi timp, atunci aflati ca este vorba de aramiu. Inserati aramiul in detaliile legate de nunta voastra. Puteti alege vase aramii, fete de masa de protectie aramii, lumanarelele pentru decor sau chiar tacamuri aramii. Nota calda, placuta si stilata va da o noua alura nuntii voastre.

5-trenduri-legate-de-nunta-pentru-anul-viitor-6

Se poarta anul viitor rochiile de mireasa ornate din belsug. Florile nu se vor afla numai pe masa, dar si pe rochiile frumoaselor mirese. Nu va retineti la detalii. Bogatia lor nu este o exagerare, dimpotriva, este privita ca un semn de modernitate si de bun gust. Modelele nu conteaza, atata timp cat rochia este bogat completata de flori, paiete si margelute, elemente pe placul femeilor, care trebuie sa arate in aceasta minunata zi ca niste adevarate printese.

foto: pinterest/ editate @bydiana