HOROSCOP

10 ADEVARURI DESPRE CAPRICORN

Capricornul este acea persoana pe care ti-ar placea sa o ai mai mereu in preajma, desi poate nu iti dai inca seama. Sunt persoane placute, pline de creativitate si originalitate, care fac sa treaca timpul in cel mai placut mod cu putinta.

Printre alte caracteristici ale Capricornului, putem identifica 10 adevaruri semnificative.

Sunt loiali si plini de compasiune, atenti la cei dragi, la colegi si prieteni si, cel mai mult, la copiii lor. Acorda atentie maxima celor care au nevoie sa li se confeseze si le dau cele mai bune sfaturi, ca si cum si le-ar da lor.

Au o deosebita inclinatie catre detalii. Isi amintesc si cele mai mici aspecte despre persoanele pe care le-au cunoscut, de la haine, gesturi etc, pentru ca pentru ei orice mic detaliu este un indiciu pentru a ii cunoaste mai bine pe ceilalti. Capricornul este atent chiar atunci cand ti se pare ca nu, pentru ca are un stil anume de a face lucrurile. Sunt foarte activi si le place sa fie ocupati permanent, fapt pentru care par uneori rupti de context. Este doar o impresie, insa.

Sunt independenti si muncitori, fie ca sunt barbati, fie ca sunt femei. Le place sa ajunga intr-un punct profesional numai prin forte proprii, fara interventii si relatii sau ,,pile’’-cum se spune. Sunt ambitiosi si deschis spre autodepasire. Nu se dau in laturi de la munca multa, daca asta le asigura confortul profesional si financiar de care au nevoie sau pe care si-l doresc.

Isi urmeaza telurile si au standarde inalte. Nu se multumesc cu putin. Au vise mari, dar nu irealizabile. Tintesc catre ceea ce pot atinge, desi e mai…sus si uneori chiar reusesc, pentru ca nu se abat din drum.

Sunt competitivi si inteligenti. Cu sau fara studii, sunt niste oameni care gandesc profund, care vizeaza toate aspectele unei probleme. Pentru ei, competitia e un mijloc de autocunoastere si autodepasire. Le place sa concureze si nu doar pentrua castiga.

Poate ca secretul acestei atitudini este chiar faptul ca sunt oameni cu picioarele pe pamant, puternic ancorati in realitate si care nu viseaza cai verzi pe pereti.

Se adapteaza usor oricarei situatii si personalitati, colaborand foarte bine cu tot felul de oameni, daca i se da ocazia. Nu este omul prejudecatilor.

Pentru el, familia este extrem de importanta. Adeseori ei isi concep viata numai in legatura cu cei dragi lor, nimic altceva. Chiar daca au nesansa ruperii unei relatii, mentin cordialitatea si fac asa incat sa nu para a fi o problema nici pentru ei, nici pentru copii. De asemenea, are o relatie apropiata cu parintii si fratii, pe care le place sa si-I tina aproape.

Intr-o relatie, ei sunt jumatatea cea mai responsabila. Sunt atenti la aniversari de tot felul, capabili sa ii faca pe parteneri iubiti si apreciati.

Cand isi declara iubirea, trebuie crezuti, pentru ca este chiar asa. Capricornul nu spune usor ,,te iubesc’’, dar cand o fac, e din inima.

FOTO: PINTEREST

S-ar putea să-ți placă și...