HOROSCOP TUNSORI & COAFURI

CARE ESTE COAFURA POTRIVITA PENTRU FIECARE ZODIE

Apartenenta la un anumit semn zodiacal este responsabila si de preferinta pentru o anumita coafura, care sa va avantajeze si care sa va faca sa va simtiti bine in pielea voastra.

care-este-coafura-potrivita-pentru-fiecare-zodie-k

Berbecilor li se potriveste cel mai bine tunsoarea pixie, mai lunga sau mai scurta, dar pixie sa fie. Fiind semne de foc, Berbecii sunt persoane de actiune, carora le place sa fie mereu gata, fara a pierde prea mult timp in fata oglinzii. Femeile Berbec adora sa fie aranjate, dar nu cu un efort prea mare. Varfurile usor inegale, acele scari fine, se potrivesc de minune firii lor active.

care-este-coafura-potrivita-pentru-fiecare-zodie-i

Femeile Taur sunt niste romantice, desi cu picioarele bine infipte in pamant. Lor le place sa combine frumosul cu utilul, de aceea cel mai bine li se potriveste parul mediu spre lung, cu breton, gen Brigitte Bardot.

care-este-coafura-potrivita-pentru-fiecare-zodie-h

Pentru femeile din Gemeni este importanta viata sociala, dar si aspectul feminin pe care iubesc sa il puna in valoare de fiecare data. Lor li se potriveste tunsoarea scurta, cu un breton romantic, purtat intr-o parte. Le face sa fie speciale.

care-este-coafura-potrivita-pentru-fiecare-zodie-e

Bobul franjurat este potrivit femeilor Rac. Acestea sunt firi artistice, cu inclinatie catre tot ceea ce este frumos si elegant. Asa ca, o tunsoare usor rebela nu va face decat sa le puna in valoare firea exceptionala.

care-este-coafura-potrivita-pentru-fiecare-zodie-f

Leoaicele trebuie sa aiba control mereu, asa ca bobul lung si drept este exact tunsoarea lor favorita sau cea care le poate pune in valoare adevarata lor fire impunatoare. Cu carare pe mijloc sau intr-o parte, aceasta coafura denota o femeie sigura pe ea, dornica sa isi valorizeze tot ce are ea mai bun.

care-este-coafura-potrivita-pentru-fiecare-zodie-g

Perfectiune apura este pentru Fecioare. Parul lung, cu onduleuri naturale, care sa le inconjoare chipul este cel cu care le sta cel mai bine, din punct de vedere al firii lor simple, dar ambitioase si elegante.

care-este-coafura-potrivita-pentru-fiecare-zodie-a

Pentru ca sunt Balante, aceste femei sunt echilibrate si cu mult bun gust. Un breton bine conturat si cateva bucle inserate discret in parul lung sau mediu le defineste personaliatea si le definitiveaza aspectul elegant.

care-este-coafura-potrivita-pentru-fiecare-zodie-m

Scorpionul suprinde prin preferinta pentru tot ce este mai aparte. Astfel, le sta cel mai bine cu o tunsoare care nu e nici bob lung, nici o tunsoare pixie mai lunga, ci ceva intre, exact ca si firea lor rebela, dar incantatoare.

care-este-coafura-potrivita-pentru-fiecare-zodie-b

Femeile Sagetator prefera ceva scurt si atragator, cum ar fi un bob ondulat, plin de farmec. Firi practice, mereu gata de a actiona, nu lasa pe ultimul loc eleganta si frumusetea, de aceea coafura este foarte importanta pentru ele.

care-este-coafura-potrivita-pentru-fiecare-zodie-c

Sa arate mereu bine puse la punct este dorinta femeilor din Capricorn. Bobul scurt sau mediu, dat pe spate, este cea mai buna varianta de tunsoare pentru ele.

care-este-coafura-potrivita-pentru-fiecare-zodie-j

Femeile din Varsator merg pe ceva simplu, comod si dulce, cum ar fi tunsorile cu un bretonel scurt de tot, ca de bebelus. Se creeaza acea alura speciala, draguta, pe care o doresc aceste native.

care-este-coafura-potrivita-pentru-fiecare-zodie-d

Pestii adopta un bob lung, feminin si foarte elegant, adecvat in orice context, daca este adaptat cu grija. Practic, elegant si versatil, acest bob lung face diferenta de cele mai multe ori cand e vorba de stil si eleganta tipic feminina.

foto: pinterest/ editate @bydiana

 

S-ar putea să-ți placă și...