HOROSCOP

10 ADEVARURI DESPRE TAUR

Si despre Tauri s-ar putea spune numeroase lucruri si este adevarat ca fiecare nativ este diferit, insa 10 adevaruri se pot afirma in general despre ei.

De exemplu, Taurii sunt firi practice si de incredere. Daca ai ceva de rezolvat sau daca esti implicat intr-o problema si nu stii cum sa o depasesti, un Taur cu siguranta te poate ajuta. Va face tot posibilul sa gaseasca cea mai buna solutie pentru tine si nu va trada secretele pe care i le-ai incredintat.

Lumea ii acuza  de incapatanare, dar aceasta lor li se pare perseverenta. Sunt capabili sa mearga pana in panzele albe pentru a-si atinge scopul. De aceea cei din jur cred ca sunt foarte caposi, in realitate ei fiind impresionant de ambitiosi.

Cu toata duritatea aparenta, Taurii sunt foarte stabili si uneori se adapteaza foarte greu. Adica sunt usor conservatori. Le place sa se afle mereu intr-un mediu sigur, cunoscut, in care sa nu se simta ingraditi sau in pericol. Daca intrevad o atmosfera placuta, calda, Taurul depaseste acest stres si renunta la scutul sau.

Din pacate pentru silueta lor, multi Tauri iubesc mancarea. Unii iubesc mancarea multa, altii putina, dar buna. Daca in acest al doilea caz este in regula pentru silueta, nu este bine din perspectiva financiara, pentru ca le place sa se rasfete culinar prea mult si prea scump. In cazul gurmanzilor, este rau pentru silueta. Le trebuie vointa si ambitie, ca sa nu se trezeasca, din nefericire, cu cateva kilograme in plus.

Sunt extrem de loiali si inteligenti, ceea ce ii face sa fie niste angajati la care sefii sa nu renunte prea usor. In domeniul lor, fac tot posibilul ca sa fie bine pregatiti, sa isi duca sarcinile la sfarsit in cele mai bune conditii.

Poate ca secretul este tocmai acela ca sunt foarte ambitiosi, muncesc mult si se concentreaza pe obiectivele lor, nelasand nimic altceva sa ii distraga. Atunci cand considera ca si-au atins scopul, se lasa cuprinsi de un soi de moleseala, care poate fi confundata cu lenea sau delasarea. In fapt, nu e decat o pauza pana la urmatorul scop din viata sau profesia lor. este modul lor de a se reface dupa o ,,lupta.’’

Sunt foarte sarmanti. Emana senzualitate si oamenii sunt foarte atrasi de ei. Sunt parteneri interesanti, placuti, cautati in cercurile lor de prieteni sau cunostinte. Cei necasatoriti au multe oferte, dar prefera sa isi aleaga cu mare grija un posibil partener.

Sunt infiorator de independenti si realisti. Nu viseaza imposibilul si nici nu le place sa se bazeze pe ceilalti, ci in primul rand pe fortele proprii. Nici intr-o relatie nu le place sa li se spuna ce sa faca, iar partenerul va trebui sa fie foarte atent atunci cand va dori sa ii sugereze ceva, sa il ia cu mare tact, altfel nu va obtine nimic de la Taur.

Dincolo de aparenta de duri, in interior sunt foarte sensibili. Cei care ajung la inima Taurului, va avea in el un sprijin. Sunt milosi si buni, mai ales cu persoanele pe care le considera a avea probleme de vreun fel. Va incerca sa ajute si nu va astepta multumiri.

Sunt foarte iubitori si toleranti, dar, daca pierzi increderea unui Taur, cu greu o mai recastigi sau chiar deloc. Nu tolereaza sa fie tradati, inselati, mintiti, ignorati in vreun fel sau altul. De cele mai multe ori, raspunde cu aceeasi moneda.

foto: pinterest

S-ar putea să-ți placă și...