HOROSCOP

10 ADEVARURI DESPRE VARSATOR

Dintre toti nativii, Varsatorul este cel mai neconventional semn zodiacal.

Sunt unici, incredibili de fermecatori si foarte inteligenti, asa incat este imposibil ca un Varsator sa nu atraga atentia intr-un cerc de prieteni sau intr-o aglomeratie. De fiecare data, acest nativ este carismatic, incanta prin felul sau de a vorbi si a se purta.

Sunt foarte aventurosi si independenti, nu suporta sa fie limitati, tinuti in frau. Cauta iubirea in multe persoane, insa o gasesc cu greu, pentru ca sunt foarte pretentiosi. Ca o persoana sa ii fie pe plac, trebuie sa indeplineasca multe dintre criteriile sale personale.

Varsatorul se preocupa permanent de propria dezvoltare si isi pune  amprenta asupra celor din jurul sau, incercand sa ii ,,ridice’’ profesional sau intelectual. Este mereu dornic sa afle lucruri noi, sa invete mereu altceva, ca sa fie cat mai bine pregatiti pentru domeniul lor de activitate si pentru viata, in general.

Varsatorul nu uita niciodata cum l-au tratat altii, fie bine, fie rau. Atunci cand ii va veni randul, le va raspunde si el exact cu aceeasi moneda. Nu e vorba de razbunare, ci de un simt propriu al dreptatii.

Incearca sa ii inteleaga pe ceilalti inainte de a ii judeca si niciodata nu se grabeste sa traga concluzii, pana ce nu este convins de un aspect sau altul. Nu se ia dupa altii atunci cand e vorba sa cantareasca faptele sau vorbele cuiva. Tot ce conteaza este propria sa perceptie asupra lucrurilor si oamenilor. Vrea sa isi formeze propriile opinii, nu sa le preia pe ale altora.

Este ambitios si nu accepta sa fie batjocorit de nimeni, nici macar in gluma. Nu accepta sa devina tinta nimanui.

Pentru ca sunt destul de pretentiosi, si pe bua dreptate, foarte putini oameni au privilegiul de a le intra la inima, insa acestora le va acorda toata atentia si iubirea sa, fiindu-le mereu aproape. Persoanele pe care le indragesc inseamna foarte mult pentru acest nativ si nu le va scoate de la inima usor, doar daca au comis o greseala ireparabila.

Sunt foarte buni in a se preface ca totul este in regula, chiar si atunci cand nu este, pentru ca nu vrea sa se dea de gol in fata altora, nu vrea sa isi arate slabiciunea sau neputinta.

FOTO:PINTEREST

S-ar putea să-ți placă și...