HOROSCOP

10 ADEVARURI DESPRE BERBEC

Despre Berbeci s-ar putea spune multe, pentru ca sunt persoane fascinante, surprinzatoare, ce merita sa fie descoperite zi de zi. Niciodata acesti nativi nu inceteaza sa te surprinda si, de multe ori, sa te incante.

Sunt firi puternice si de aceea sunt lideri innascuti. Sub conducerea unui Berbec, lucrurile vor merge snur, pentru ca este foarte organizat si vede imaginea de ansamblu, dar si de detaliu.

Sunt foarte independenti si nu le place sa li se spuna ce sa faca. Pentru ca le place si stiu sa conduca, nu prea accepta sfaturi si idei, si nu din mandrie sau orgoliu, ci pentru ca ei sunt de parere ca stiu exact ce si cum au de facut, ca nu mai au nevoie de altii sa ii ajute in gandire. Mai degraba accepta ajutor fizic, la treburi practice, pentru ca acestea nu prea le plac.

Sunt foarte hotarati sa isi depaseasca temerile si limitele. Mereu se supun voluntar la teste, sa vada in primul rand chiar ei ce pot. Totusi, nu se hazardeaza si nu risca sa isi puna viata sau sanatatea in pericol. De regula, provocarile preferate sunt cele de natura intelectuala.

Sunt 100% cinstiti in orice relatie. De aceea, uneori sunt considerati duri sau taiosi, dar, daca ceilalti se gandesc mai bine, isi dau seama ca au in preajma lor una dintre cele mai cinstite persoane. Uneori, isi dau ei seama ca nu fac bine ca sunt atat de sinceri, dar nu se pot abtine. Spun mereu in fata adevarul, indiferent de urmari.

Pentru ca sunt asa de onesti si pentru ca sunt ambitiosi, odata ce au depasit un moment sau o relatie, nu se vor mai intoarce, considerand ca nu se merita sa se mai implice in ceva ce nu a mers oricum.

Pun tot sufletul intr-o relatie si acorda maxima atentie celor despre care considera ei ca merita, cu familia, copiii, prietenii apropiati. Fac tot ce pot pentru ca totul sa fie perfect.

Sunt curajosi, deschisi la minte si la noi provocari. Nu se tem sa ia viata in piept. Orice experienta noua care nu ii omoara, ii intareste-acesta este principiul unui Berbec.

In relatiile in care sunt implicati, Berbecii vor de la partenerul lor doar trei lucruri: incredere, loialitate si respect, si aceasta indiferent de tipul relatiei: iubire, colaborare, amicitie etc.

Fiind oameni culti, cu un larg orizont de cunoastere, Berbecilor le place sa participe la conversatii profunde, antrenante. Cu un Berbec poti discuta orice, oricand, avand in el un minunat partener de discutii. Este genul de persoana cu care ai ce vorbi, cum se zice in popor.

Este o fire interesanta, vesela si haiosa, asa ca o relatie de orice fel cu un Berbec este lipsita de monotonie, ceea ce face ca oricine sa isi doreasca in preajma un Berbec.

S-ar putea să-ți placă și...