HOROSCOP

10 ADEVARURI DESPRE RAC

Ca toti nativii, si Racul are secretele lui, ce merita descoperite rand pe rand, mai ales ca este, de felul sau, plin de surprize.

Racii sunt foarte sensibili, foarte empatici si foarte sufletisti, chiar daca uneori par reci si distanti. In sinea lor sunt firi neintelese, care sufera din cauza acestui aspect. Asa ca prefera sa se ascunda dupa o masca, a durilor, nelasand sa se intrevada cat sunt ei de usor de ranit.

Un fel de magnetism ii atrage pe membrii familiei, prietenii sau cunostintele catre carismaticul Rac. In jurul lor graviteaza intrega familie, spre incantarea nativilor din aceasta interesanta zodie.

10-adevaruri-despre-rac-2

Racii sunt buni sfatuitori si confidenti. Adeseori tacuti, inchisi in sinea lor, Racii te pot ajuta cu sfaturi exceptionale atunci cand ai cea mai mare nevoie. Nu luati in seama faptul ca uneori sfaturile lor par prea dure, in timp isi vor dovedi utilitatea si le veti pretui si mai mult sau cu adevarat.

Orice ar face, in orice situatie s-ar afla, sunt foarte onesti si grijulii. Din cauza acestor trasaturi au de pierdut in anumite situatii, pentru ca sunt genul de oameni care refuza chiar si  avansare, daca acest lucru il afecteaza pe un coleg de-al sau sau daca are ferma convingere ca nu i se cuvine. Spun lucrurilor pe nume, desi mai deranjeaza pe unii.

Sunt extrem de protectivi si loiali, cu cei dragi, cu prietenii. Este un aparator devotat. Daca este sef, este unul bun, in sensul ca nu poate fi lingusit, dar nici nu nedreptateste pe careva.

Face totul cu multa daruire si pasiune. Chiar si in cele mai neinsemnate chestiuni, Racul pune multa seriozitate si mult suflet. Vrea ca totul sa ii iasa la perfectie, sa poata fi admirat si laudat de cei din familie sau din grupul de lucru.

Se poarta minunat cu copiii, batranii si animalele deopotriva. Racul este nepotul perfect, bunicul perfect sau ginerele perfect, dincolo de orice aparenta. Cu copiii se poarta minunat, protejandu-i foarte mult. Face totul pentru ca acestia sa nu se afle in vreun pericol sau sa aiba de suferit. Fiintele mici si fara aparare fac din Rac un alt om.

Sunt obsedati de ordine si curatenie. Nu suporta dezordinea, asaza totul in cele mai mici detalii, sterge, spala, lustruieste. Oricta ar fi de obositi, tot fac curat si lasa totul in regula in urma lor.

Totusi, pot fi foarte schimbatori. Au dispozitii de moment, care ii poate da peste cap si pe cei din jurul lor. Pot fi tare morocanosi daca ceva nu le convine sau se pot inveseli brusc daca ceva le-a iesit bine.

Dintre toti nativii, sunt cei mai iubitori si grijulii, in opinia specialistilor. Sunt parteneri buni, fideli, in care se merita sa investesti suflet si timp.

foto: pinterest

S-ar putea să-ți placă și...