HOROSCOP

10 ADEVARURI DESPRE SAGETATOR

Fiecare zodie are ceva particular, ceva care sa ii faca sa se diferentieze net de alti nativi. Despre Sagetator s-ar putea spune, de exemplu, foarte multe, insa exista 10 adevaruri pe care ar trebui sa le cunoasteti, mai ales ca fiecare dintre noi are in preajma, la un moment dat, o persoana nascuta in aceasta zodie interesanta.

Si daca se intampla sa stiti un Sagetator, probabil ca deja stiti ca sunt brutal de onesti. Iubesc adevarul si le place atat sa il cunoasca, dar si sa il afirme. Nu suporta minciuna si nu agreeaza oamenii care au acest urat obocei, de a nu spune adevarul.

Pe de alta parte, sunt foarte aventurosi si iubesc libertatea. Le place sa isi traiasca viata asa cum le place lor, fara prea multe interventii din partea altora. Prin aventurosi trebuie sa se inteleaga faptul ca le plac provocarile si noile experiente, care sa le puna in valoare aptitudinile. Este o incantare pentru ei sa se puna in situatii noi, care sa le testeze limitele.

De asemenea, sunt foarte creativi, le place sa flirteze si sunt foarte prietenosi. Pentru ei, flirtul este un joc din care, daca iese ceva, cu atat mai bine, in rest, este doar o stare de a se purta cu persoanele din jur.

Sagetatorul este aparent morocanos sau dificil, insa, in realitate este optimism, increzator si un foarte bun sustinator, ceea ce face sa fie indragit si apreciat. Optimismul sau il face pe celalalt sa se simta bine si isi aduca aminte de cele mai bune aspecte ale vietii sale.

Sunt spirite libere, carora le place sa viseze cu ochii deschisi. Isi fac planuri, pana la cele mai mici detalii, in care poata sa includa si alte persoane sau nu. Uneori planurile il include numai pe Sagetator, ceilalti sunt mai putin importanti, in sensul ca, daca isi pune ceva in cap, o face, indiferent de restul lumii.

Cu toate aparentele de persoane uneori reci sau dificile, sunt fermecatori si iubitori. O relatie cu un Sagetator este marcata de pasiune si de satisfactii sufletesti, pentru ca sunt atenti si spontani. Singura problema ar fi ca le place ca relatia sa functioneze in ritmul si limitele impuse de acest nativ. Daca partenerul/ partenera il grabesc pe Sagetator, acesta se va distanta, pentru a se gandi mai bine la ce are de facut. De aceea, se impune atentie.

Atitudinea Sagetatorilor este uneori superioara. Sunt mari filosofi sau unii doar se cred asa. Nu o fac din rautate, ci pur si simplu pentru ca asa sunt ei, nu se pot abtine. Toate trebuie sa fie cum vor ei, de la felul cum sta cana pe masa, pana la cum este mobila. La fel si in cazul investitiilor casnice. Dara daca au un partener care le satisface toate asteptarile, Sagetatoriul se lasa condus de acesta.

Tind sa fie sarcastici si certareti daca ceva nu le este pe plac. O fac pentru a se impune sau doar pentru a isi exprima nemultumirea. Oricum ar face-o, sunt capabili de asemenea comportament.

Tocmai pentru ca sunt atat de exigenti, renunta usor la relatii, fie ca au impresia ca partenerul lor nu se ridica la nivelul asteptarilor lor, fie din cauza ca  nu se simt doriti suficient sau daca li se pare ca nu sunt apreciati suficient. Au nevoie sa li se recunoasca meritele si sa fie mereu evidentiati.

Totusi, indiferent de toate, cine reuseste sa prinda un Sagetator, il va avea toata viata si se va bucura de fidelitatea lui, fiind un partener perfect.

foto:pinterest

S-ar putea să-ți placă și...