LIFESTYLE

FIFTY SHADES OR MORE… OF I DON’T GIVE A DAMN

Știți femeile alea exemplar de enervante, care stau tot timpul cu cârpa în mână? Care freacă, lustruiesc, calcă etc atât de tare, încât dacă vin la tine te simți prost? Știți femeile alea care, cică, se lasă pe ele pentru casă , soț ,copii chiar, Doamne ferește, job? Astea sunt periculoase… Lansează un trend pe care, dacă nu îl urmezi, nu dai bine în grupul nevestelor alcătuit, evident, din soțiile colegilor și amicilor soțului tău…
Dar mai știți și femeile alea care se luptă ani buni să îi facă domnului soț un copil, pentru ca la final să se trezească moarte și el fericit ,cu amanta și copilul făcut cu aceasta, evident?
Ei, bine, până aici! O femeie deșteaptă va găsi, pentru binele ei, fifty shades or more…of I don’t give a damn… De ce? Ca să nu ajungă nici menajeră, când domnul se plimbă cu secretara sau contabila, nici vreo epavă la care nici ea nu s-ar mai uita, dar el?!
Așadar, drăguțelor, apucați-va de treabă! Ca să găsești astea 50 de umbre de nu dau doi bani, vezi ce ai făcut încât era să ajungi o umbră. În primul rând, uită de alții și adu-ți aminte de tine. Nu îi uita cu răutate, pentru că familia, copiii, soțul, părinții etc nu trebuie uitați, însă , o perioadă, iubește-te pe tine… puțin mai mult.
Și începe ușor, dar sigur.
Coafează-te! Nu ca de nuntă, dar aranjează-ți părul, vopsește-te, tunde-te… Ce-ți place… Dar fii aranjată, într-un mod în care să poți fi tu însăți.
Fă-ți unghiile! Nu-i așa că în ultima vreme nu prea ai mai avut timp de ele? Cu gătitul, cu curățenia, cu spălatul sau cu jobul, mereu unghiile tale au rămas pe ultimul loc. Ce dacă nu ai bani de mers la salon?! Găsește o ojă care să te facă să te simți bine și fă-te frumoasă. Iar dacă ai bani, lasă cârpa, pune mâna pe telefon și fă-ți o programare!
Cumpără-ți pantofi noi! Ai mulți, nu-i așa? Nici nu mai știi câți… Hellooo, sunt unii pe care nu îi mai știi pentru că nu i-ai mai purtat. Mereu la piață, pe fugă la grădiniță sau la școală, ai renunțat la tocurile elegante și la tot ce îți făcea piciorul frumos.Te- ai mulțumit cu o pereche-două pe sezon, ca să poți alerga de colo-colo… Știm…
Haine noi! Dacă tot ți-ai luat pantofi, ia și niște haine. Ok, nu te dau banii afară din casă, dar niște articole noi, poți. Ia ceva versatil, să le poți combina o perioadă apoi … continuă să-ți cumperi. Nu, nu, draga mea, pantalonii aia dinainte de sarcină sau fusta bună pe care ai purtat-o numai de vreo două ori, nu mai sunt de tine. Alte vremuri, alta siluetă, alta vârstă, alte haine. Nu te mai chinui să încapi în haine de acum10-15-20 de ani. Cu tine, dă ramura confecțiilor faliment.
Poșeta… Nu -i așa că și ea e veche? Ai înlocuit-o treptat cu una maaaare, în care să -ți încapă …de toate? E timpul sa o înlocuiești! Una noua, modernă, și da, sincer, momentan, versatilă și ea. Asta până îți mai revii financiar…
Cum rămâne cu curățenia??! Draga mea, nu ești singura care face murdar în casă și nici care mănâncă… Implică-i pe toți și viața ta va fi mai ușoară. Probabil că ai deja copiii mărișori, dacă ai avut atâta timp să te ponosești, soțul deja e dat pe brazdă, așa că îi poți pune și pe ei la treabă.
Acum ia vezi! Nu-i așa că în oglindă îți surâde o versiune a ta mai frumoasă și mai fericită? Mai plină de optimism? Așa, cocoțată pe tocuri și obosită-pentru că orice are un preț doar-ești mai plină de viață, mai încrezătoare? Și nu-i așa că nu mai contează nici vârsta, nici kilogramele, nici…nimic, când te simți așa minunat?

Foto: Google search

S-ar putea să-ți placă și...