UNGHII

UNGHIILE ECO- CEL MAI UIMITOR TREND

Atunci cand crezi ca ai vazut tot ce se putea vedea, apare ceva care sa te surprinda si care sa te faca sa realizezi cat de uimitoare este lumea modei, de la un capat la altul.

Unul dintre cele mai uimitoare trenduri care face ravagii pe toate retelele de socializare este cel al unghiilor cu plante reale, aplicate pe unghiile naturale sau artificiale. Acele plante sunt, de fapt, niste flori de piatra, foarte placute vederii, cu frunze ,,grase’’, care umplu unghiile intr-o varietate coloristica si care depasesc orice imaginatie, indreptandu-se catre limitele manichiurii, in general.

unghiile-eco-cel-mai-uimitor-trend-3

Trendul este opera unei artiste australiene, Roz Borg, care, pornind de la terrarium-uri si bijuterii, a avut minunata si ciudata idee de a lipi pe unghii plante vii.

Cum se procedeaza?

Pe unghiile naturale sau artificiale se aplica unul sau doua straturi de oja, in nuanta dorita. Nu exista o regula anume in acest sens. Ulterior, unghiile sunt acoperite cu un strat de lipici special pentru flori. Odata uscat, se aplica un strat de lipici pentru unghii false, pentru a fixa si mai bine totul. La final, se aplica plante de piatra tinere.

Este genul de manichiura care uimeste, pentru ca multa lume este tentata sa creada ca este vorba de aplicatii 3D, cand, in realitate, este o arta vie, cu plante adevarate, naturale.

unghiile-eco-cel-mai-uimitor-trend-1

Daca vreti o manichiura rezistenta, probabil ca aceasta este cea mai potrivita pentru voi, pentru ca isi pastreaza vitalitatea mai mult timp. De fiecare data cand va spalati pe maini, plantele minuscule de pe unghii primesc hrana si revin la viata.

Este adevarat, insa, ca, dincolo de frumusetea exceptionala si de efectul special creat pe unghii, este genul de manichiura nu tocmai igienica, dar, din fericire, se  poate spala foarte usor.

Din alt punct de vedere, modelul este ecologic, promovand natura, cu prospetimea si frumusetea sa.

Ca sa aveti o manichiura si mai interesanta, puteti aplica mai multe plantute, de culori diferite, de marimi diverse, care sa faca unghiile voastre unele cu totul speciale. Mai mult de atat, va puteti cultiva singure plantele, in ghiveci, pe balcon, in bucatarie sau pe terasa, bucurandu-va totodata de frumusetea acestora.

foto: instagram-utilizator arozona

S-ar putea să-ți placă și...