MODA

ACCESORII ABSOLUT NECESARE PENTRU ACEASTA IARNA

Sosirea acestei ierni prefigureaza aparitia si imbratisarea unor trenduri interesante, cu care sa atrageti atentia tuturor celor care va vad. Daca in domeniul hainelor este de la sine inteles ca vor exista schimbari importante, atat sub aspectul specificului anotimpului, cat si al tendintelor impuse de designeri celebri sau mai putin cunoscuti, trebuie sa aflati ca acelasi lucru se intampla si in cazul accesoriilor.

Simple, aparent fara prea mare importanta, acestea joaca un rol esential, mai ales cand este vorba sa faceti diferenta intre tinutele comune, care nu au nimic aparte, si cele mai interesante, care sa fure priviri si sa trezeasca invidii.

Asadar, ce accesorii se poarta in aceasta iarna?

accesorii-absolut-necesare-pentru-aceasta-iarna-1

Ghetele cu un design special sunt acum niste accesorii foarte importante. Nu va orientati catre modele clasice sau simple, ci purtati unele extravagante, fie ca ne referim la modelul in sine, fie doar la tocuri. Platformele foarte inalte, coloristica, combinarea materialelor-toate sunt detaliile acelea sic care fac diferenta si va scot din anonimat.

accesorii-absolut-necesare-pentru-aceasta-iarna-2

Pentru par alegeti-va clame, elastice, agrafe, cat mai aparte, masive, ornate cu elemente care sa sclipeasca, sa straluceasca sau care sa fie neobisnuite. Nimic nu este prea mult, daca aceasta va poate adauga un plus de farmec. Coafurile indraznete create cu ajutorul acestor elemente interesante sunt cele mai apreciate in aceasta iarna.

accesorii-absolut-necesare-pentru-aceasta-iarna-3

Posetele din blana sunt absolut necesare pentru a va crea o alura eleganta si moderna, in acelasi timp. Se poarta poesetele de toate marimile, atat timp cat sunt confectionate din blana, artificiala, dar si naturala. Fara a intra in detalii de ordin ecologic, daca exista femei care agreeaza blana naturala, pot opta pentru nurca, iepure, chiar si vulpe polara, urs, lup. Dincolo de modernitate, se poate vorbi si de o investitie pe termen lung, fiindca valoarea blanii este stiuta.

accesorii-absolut-necesare-pentru-aceasta-iarna-4

Se poarta brosele, fie foarte mici, fie masive. Ideea este sa fie la extreme. Le puteti atasa puloverelor pe care le purtati pe sub hainele mai groase, dar si la jachetele din stofa sau lana si chiar la o haina din blana de orice tip.

accesorii-absolut-necesare-pentru-aceasta-iarna-5

Bijuteriile masive, numeroase, se inscriu si ele pe lista accesoriilor absolut necesare in aceasta iarna. Se poarta inele si bratari cat mai mari, cat mai ornate, cu pietre extravagante. Nici numarul de inele la o mana nu mai este limitat. Opulenta este cuvantul cheie.

foto: pinterest/editate @bydiana

S-ar putea să-ți placă și...