HOROSCOP

CARE ESTE MESERIA POTRIVITA IN FUNCTIE DE ZODIE

Fiecare om are o meserie preferata, pe care are norocul sau nu sa o desfasoare de-a lungul vietii sale. Se spune ca soarta este scrisa in stele, soarta in care intra si inclinatia catre anumite profesii, care unora le plac foarte mult, desi altii le urasc profund. Personalitatea oamenilor este data de ascendent, de zodie, si, cu minusuri sau plusuri, fiecaruia ii este destinat sa activeze intr-un anumit domeniu.

CARE ESTE MESERIA POTRIVITA IN FUNCTIE DE ZODIE 3

Berbecii sunt conducatori inascuti, lor potrivindu-se meserii cu duritate medie, adica pot coordona sarcini dificile, pot lupta pana la epuizare pentru un tel, dar nu vor risca niciodata prea mult. Ei pot face o separare intre viata profesionala si cea personala, o delimitare ce le va permite o fermitate far riscuri inutile. Sunt buni profesori, mereu atenti la ceea ce fac oamenii din jur, pot fi avocati excelenti, avand o putere de convingere deosebita si fiind capabili de o logica nemaipomenita.

Vor aspira mereu catre functii inalte, vor dori mereu sa fie in frunte, sa dirijeze activitatea si, fara a ne mira, o vor face foarte bine. Uneori, ei comanda mai bine decat executa.

Taurii sunt firi creative, asa ca interesul lor pentru domenii unde aceasta este valorificata, nu ne mira catusi de putin. Firi de artist, prefera totusi sa aiba o meserie sigura, fara  riscuri. Pot fi buni profesori de arta, artizani, dar si ingineri, cercetatori, domenii in care stiinta are nevoie si de putina creativitate. Pot activa cu succes si ca ziaristi sau crainici, dar si actori, cautand mereu sa fie cei mai buni, cei mai seriosi in tot ceea ce fac.

Gemenii sunt buni in relatiile cu oamenii. Chiar daca unii Gemeni tind sa aiba doua laturi ale personalitatii, este un aspect ce le va folosi, ajutandu-i sa fie mai diplomati, mai retinuti, in ceea ce inseamna relatii publice. Pot fi buni politicieni, pot lucra la PR (relatii cu publicul), pot fi mediatori, consilieri, psihologi.

Racii au nevoie ca mediul de lucru sa fie stimulant, sa ii faca sa isi puna la lucru toate priceperile si deprinderile pe care le detin. Sunt reci, calmi, disciplinati, ceea ce ii recomanda pentru domenii ca armata, politia, jandarmeria. Pot fi piloti, soferi de incercari, datorita sangelui rece. Pe de alta parte, pot lucra in constructii, fiind atenti la detalii.

Leul trebuie sa fie sef. Nu are importanta daca meseria este mai solicitanta, atat timp cat el este in prim plan. Cu alte cuvinte, rezista, numai sa i se recunoasca meritele si ceilalti sa asculte de el, de bunavoie sau fortat. Poate activa drept inginer –sef, agent –sef, asistenta medicala-sefa si tot ce inseamna sef. Totusi, sunt buni medici si tot ce tine de sistemul medical, in special, dar, datorita flerului, poate fi un bun agent de vanzari sau un impresionant broker.

Fecioarele trebuie sa faca ceva pentru altii, cum ar fi in meserii precum doctor, asistent maternal, psiholog sau psihiatru, educatoare sau ospatar. Daca s-ar decide sa aiba o pensiune, aceasta ar fi foarte cautata si laudata, pentru ca s-ar dedica oaspetilor, facandu-i sa se simta foarte bine.

Balantele prefera sa combine utilul cu placutul. Pot fi orice le permite sa combine aceste doua lucruri, pe care sa le faca din placere, cu pasiune. Le place sa lucreze cu oamenii, sa isi puna amprenta asupra destinului lor. Preoti cu vocatie, profesori, consilieri scolari, scriitori, medici veterinari sau bucatari.

Scorpionii sunt buni la condus, masini, trenuri, autobuze, dar si la alte meserii de mare precizie, cum ar fi bijutieri, scriitori, pentru ca au si o latura artistica, pictori. Daca isi fac meseria cu placere, pot fi foarte eficienti, devenind angajatii perfecti.

CARE ESTE MESERIA POTRIVITA IN FUNCTIE DE ZODIE

Sagetatorii sunt activi, dinamici, creativi. Buni electronisti, contabili, sportivi, adica meserii care sa le puna in valoare acele trasaturi. Meseriile care presupun deplasari lungi sunt pe placul lor.

Capricornul este mereu in cautarea slujbei potrivite. Are atatea preferinte, incat ii e greu sa se decida. Trebuie sa ii ofere satisfactii financiare si profesionale, nu poate munci in locuri care nu ii sunt pe plac. Va cauta mereu ceva care sa ii puna in valoare preferinta pentru domenii cu si despre oameni.

Varsatorul prefera sa fie propriul sef, asa ca va fi inclinat sa isi creeze o afacere, pe care sa o conduca si unde sa munceasca zi de zi. Chiar de va fi sef, ii va placea sa munceasca, asa cum se zice, ,,cot la cot’’ cu angajatii sai. Va fi un sef minunat, cald, apropiat, darnic.

Pestii sunt calmi, rezervati, preferand meserii calme, care sa le lase timp sa se descopere permanent, sa ii lase sa isi  exprime preferinta pentru frumos. Vor fi buni croitori, graficieni, arhitecti, manichiuriste si alte meserii din aceeasi gama.

foto: pinterest

S-ar putea să-ți placă și...