HOROSCOP

10 ADEVARURI DESPRE GEMENI

Fiecare zodie atrage atentia prin anumite aspecte, care ii particularizeaza si ii delimiteaza de restul zodiilor. Intre aceste trasaturi particulare, se pot identifica 10 esentiale.

In primul rand, Gemenii sunt buni povestitori si buni scriitori. Pot sa redea cu usurinta ceea ce au vazut sau au auzit, realizand copii scrise sau orale fidele. La fel de bine, pot surprinde esentialul din ceea ce au vazut sau au auzit. La petreceri, nu le e prea greu sa devina sufletul acesteia, pentru ca felul lor de a povesti si de a vorbi este captivant.

De asemenea, sunt foarte fermecatori, prietenosi si distractivi. Leaga repede relatii de prietenie, cu oameni de diverse tipuri, putand cu usurinta sa se acomodeze si cu cei mai dificili, pentru ca vor sti ei cum sa ii faca sa le devina amici, prin metode simple si eficiente. Sa ai un prieten din zodia Gemeni este chiar placut!

Gemenii sunt oameni cu adevarat destepti, asa incat e lesne de inteles ca se plictisesc repede. Daca o activitate nu le satisface curiozitatea intelectuala, vor cauta sa isi ocupe timpul cu altceva, mult mai interesant, care sa le puna mintea la contributie sau macar sa le-o tina ocupata. Sarcinile usoare nu sunt pentru ei. Au nevoie de provocari, pentru a se autovaloriza, nu neaparat pentru a impresiona.

Gemenii sunt convingatori si sofisticati. Daca doresc sa isi impuna ideile, o vor face prin persuasiune, prin prezentarea tuturor avantajelor si dezavantajelor, in asa maniera, incat isi vor convinge coechipierii foarte usor.

Sunt capabili sa poarte o conversatie cu oricine, oricand, pentru ca sunt destepti, culti si volubili. Par a fi nascuti sa vorbeasca in public, ceea ce ii recomanda ca buni oratori, potriviti pentru joburi ce tin de relatiile cu publicul.

Au un raspuns pentru toate. Niciodata nu se lasa luati prin surprindere. Tot timpul sunt gata de actiune, de conversatie, niciodata nu dau impresia ca nu stiu ce au de facut. Cu un Geaman in echipa, aceasta va avea de castigat.

Se pot detasa de oricine foarte usor. Pun suflet in relatiile in care sunt implocati, indiferent de genul relatiilor (prietenie, iubire, colaborare, de afaceri, profesionale etc), dar, odata ce au fost dezamagiti, se rup de acea persoana, ca si cand nici nu ar fi cunoscut-o vreodata.

Sunt renumiti pentru firea lor aventuroasa, dar, odata ce s-au legat de cineva, nu mai au ochi pentru alte persoane, in afara de partenerul lor.

Cand un nativ din aceasta zodie se concentreaza pe ceva anume, nimic nu ii mai poate sta in cale.

Gemenii pot parea dezorganizati, dar, in aceasta ,,debandada’’ exista o anumita ierarhizare a lucrurilor. Camera lor poate parea o mare harababura, insa ei mereu vor sti ce si unde este, cu exactitate. Deranjul nu e cauzat de lene, ci de o alta intelegere a organizarii, din perspectiva lor.

foto: pinterest

S-ar putea să-ți placă și...