TUNSORI & COAFURI

COAFURI PENTRU FEMEI TRECUTE DE 60 DE ANI

Femeile de peste 60 de ani nu trebuie sa renunte la stil si la eleganta care, cu siguranta le-a caracterizat dintotdeauna. Nu trebuie sa poarte coafuri anoste, fara nici un farmec. A avea o varsta ceva mai inaintata nu inseamna decat mai multa experienta de viata si un stil propriu bine definit.

Fiind atat de sigure pe ele, acestea nu se simt obligate sa urmeze moda. Sunt libere sa aleaga orice li se potriveste cel mai bine si, de ce nu, coafura care le place lor cel mai mult si cu care se simt ele insele.

Celor care momentan nu au inspiratie si doresc sa mai schimbe ceva, le propunem cateva coafuri minunate, care sa le faca sa se simta minunat.

coafuri-pentru-femei-trecute-de-60-de-ani_a

Un bob texturat, in nuante de gri-satin inchis, cu volum in partea din spate, cooborat pe ceafa ceva mai mult, pentru a nu o lasa goala, si cu un breton mediu in fata, este o alegere minunata pentru femeile practice de peste 60 de ani. Este eleganta, moderna si se preteaza la numeroase ocazii. In plus, este usor de intretinut, datorita straturilor descendente si a culorilor combinate inteligent.

Daca respectabila doamna a fost dintotdeauna o fire vioaie, plina de energie, nu are acum niciun motiv sa se comporte altfel; i se potriveste cu siguranta o tunsoare pixie, in nuante de blond, care sa acopere firele gri sau albe cu usurinta. Ce importanta are faptul ca doamna este trecuta bine de prima tinerete? Daca sufletul ii este tanar si vioi, inseamna ca poate adopta cu mare incredere aceasta tunsoare. I se va potrivi si o va intineri, nudoar estetic, dar si sufleteste.

coafuri-pentru-femei-trecute-de-60-de-ani_b

Pentru doamnele cu parul mai subtire merge un bob drept, egal, cu un breton taiat abrupt, la fel de drept. Presupune o modalitate de intinerire mai usoara, pentru ca nu este nevoie sa actioneze asupra lui, deteriorandu-l si slabindu-l si mai mult. Tunosoarea va arata mereu exceptional, de parca abia ar fi terminat sa il aranjeze. Este minunat sa fii gata numai dupa o simpla pieptanare a parului!

Daca doamnele indragesc parul mai lung si cauta o coafura care sa se intretina foarte usor, bobul lung, pana la umeri, egal, este pentru ele. Culoarea de par cea mai indicata este blondul auriu, care sa deschida tenul si sa invioreze intregul chip. Suprinzator de placut, aceasta tunsoare merge la orice varsta, asa ca doamnele, daca au fiice de 30 – 40 de ani, pot adopta impreuna aceasta frumoasa si sofisticata coafura.

O alta coafura minunata este cea a celebrei Jane Fonda, devenita marca sa. Parul deschis la culoare, bretonul texturat si parul tuns in scari, pana la umar si chiar ceva mai jos, lasa la vedere un chip luminos, alaturi de pometii evidentiati si de alura moderna, tinereasca.

Orice femeie merita sa arate exceptional, indiferent de varsta, care, de fapt, nu e decat un numar desdus de pe o carte de identitate, nu-i asa?

FOTO: utilizatori instagram -cosmo_camee/ hairbynathan/  peterthomashair/ hair_design_by_beth/

& shutterstock

editate @bydiana

S-ar putea să-ți placă și...