COAFURI SCURTE PENTRU NUNTA INSPIRATE DE CELEBRITATI-zendaya - 2
TUNSORI & COAFURI

COAFURI DE NUNTA PENTRU PAR SCURT INSPIRATE DE CELEBRITATI

Daca v-ati tuns scurt, pe vremea cand nu se prefigura nicio nunta la orizont si acum va faceti griji referitoare la felul in care va veti coafa pentru marea zi, stati linistite! Vedetele ne ofera cateva idei minunate, salvatoare, inclusiv pentru femeile cu parul scurt sau mediu spre scurt.

Parul scurt spre mediu poate fi purtat la nunta exact asa cum a facut-o indragita actrita Nina Dobrev, pe covorul rosu. O carare pozitionata usor lateral, cu onduleuri ample, care sa dea volum parului, mai ales daca este drept de felul sau, si o agrafa exceptionala, care sa atraga atentia, cu ornamente speciale pentru o nunta, si obtineti o coafura minunata, tinereasca si foarte apreciata, din moment ce vedeta internationala a ales-o.

COAFURI SCURTE PENTRU NUNTA INSPIRATE DE CELEBRITATI

Daca aveti parul foarte scurt si ondulat, e clar ca nu prea aveti ce face, decat sa il purtati exact asa cum este. Si frumoasa Lupita Nyong’o, cu pielea sa maslinie si trasaturile simetrice, are o asemenea coafura, completata doar de o bentita fina, care ii aduce un plus de farmec, obtinut fara prea mare efort. In functie de preferinte, puteti sa alegeti o bentita ceva mai accesorizata, care sa o recomande pentru acest eveniment exceptional din viata voastra.

COAFURI DE NUNTA PENTRU PAR SCURT INSPIRATE DE CELEBRITATI

Romantica si atractiva este si coafura dragutei Zendaya. Clasica si stilata, aceasta coafura presupune ondularea varfurilor si o carare laterala. In partea mai mica, parul se poarta dupa ureche, lasand liber gatul, ce poate fi decorat cu un colier cat mai frumos si mai potrivit cu tinuta de nunta. Coafura poate fi purtata de femeile de orice varsta, pentru ca este foarte avantajoasa si foarte eleganta.

 

COAFURI DE NUNTA PENTRU PAR SCURT INSPIRATE DE CELEBRITATIViola Davis readuce in atentia tuturor bobul foarte scurt, modern si tineresc. Este genul de coafura care nu necesita niciun fel de cosmetizare, femeilor care o poarta fiindu-le foarte usor sa apara astfel. Voalul, optional si el, este suficient pentru orice mireasa, pentru ca tunsoarea nu este pretentioasa si nu solicita prezenta unui specialist. Este lesne de inteles ca este o coafura de nunta adecvata femeilor ambitioase, poate chiar putin sportive, in orice caz, o femeie care considera ca nu are prea mult timp de aranjat parul.

COAFURI DE NUNTA PENTRU PAR SCURT INSPIRATE DE CELEBRITATI

Lucy Hale afiseaza o coafura cu impletituri. Chiar daca are parul scurt, nimic nu o impiedica sa impleteasca o codita mica in partea din fata, care schimba imediat alura de zi cu zi, scotand in evidenta trasaturile. Daca lungimea parului permite, numarul coditelor poate fi sporit, pana la trei, iar accesorizarea nu poate fi decat benefica, prin sporirea romantismului si feminitatii.

 

Photo: GETTY IMAGES

S-ar putea să-ți placă și...