MIRESE & NUNTI

5 IDEI PENTRU BUCHETE DE MIREASA NON-FLORALE

Nu toate femeile doresc sa aiba in ziua nuntii buchete realizate din flori naturale. Poate din cauza ca se tem ca acestea ar putea fi prea scumpe pentru bugetul lor sau din cauza temerii sa acestea ar pali, s-ar usca, si nu ar mai arata la fel de frumoase si proaspete, cum ar trebui sa fie. Alte femei sunt alergice la flori si nu ar fi bine sa aiba fata umflata chiar in aceasta zi unica din viata lor.

De aceea, miresele care au aceste probleme cauta solutii pentru a inlocui clasicul buchet de flori, cu precizarea ca si aceste variante trebuie sa fie stilate si elegante.

O alternativa inspirata este buchetul realizat din flori din hartie. Acestea pot fi realizate atat din hartie creponata sau glasata, cat si din hartie de ziar, stilizata, care sa para a avea oarece vechime. Culorile sunt variate, asa incat orice mireasa isi poate gasi florile de hartie pe care sa le includa in buchetul sau. E drept ca nu oricine are talent in realizarea unor asemenea flori. Oricat de simplu ar parea, realizarea florilor din hartie presupune multa atentie. Alaturi de hartie, se pot utiliza margele, paiete, sarmulite din aur sau argint, pietre semipretioase, care vor transforma un buchet simplu intr-unul foarte elevat si, de ce nu, foarte scump.

5 IDEI PENTRU BUCHETE DE MIREASA NON-FLORALE_2O alta varianta foarte eleganta este buchetul din pene. Penele naturale sunt usoare, se pot prinde usor in numeroase combinatii, alaturi de panglici si alte accesorii care plac femeilor, precum cele amintite mai sus, la buchetele din flori din hartie. Lungimea penelor alese va da si forma buchetului, care poate fi rotund si scurt sau mai lung, poate chiar si tip cascada. Ele pot fi colorate, asa incat sa se asorteze cu detalii ale rochiei de mireasa sau cu decorul locatiei unde va avea loc ceremonia, sau, pur si simplu, sa fie in culorile favorite ale miresei.

 

5 IDEI PENTRU BUCHETE DE MIREASA NON-FLORALE_4Buchetul din baloane colorate, de diferite forme, este o alta varianta interesanta. Este, insa, mai greu, sa purtati un asemenea buchet in acea zi complicata a nuntii, deoarece toata lumea stie cat de usor se pot sparge. Dar, cu putina grija, un asemenea buchet poate supravietui totusi in ziua nuntii.

5 IDEI PENTRU BUCHETE DE MIREASA NON-FLORALE_5Buchetul din brose poate face senzatie, de asemenea. Pe o pernita imbracata in satin alb sau intr-o alta culoare dorita de mireasa, se prind variate brose, cu strasuri, foarte aproape unele de altele, dupa care pernita este continuata cu un fel de tija, confectionata din sarmulite si panglici. Buchetul va fi foarte stralucitor si foarte atractiv deopotriva.5 IDEI PENTRU BUCHETE DE MIREASA NON-FLORALE_6

La fel de interesant este si buchetul din panglici si fasii de satin. Acesta este foarte permisiv, intrucat se pot crea flori din material, in genul pampoanelor sau prin realizarea unor funde mai mari sau mici, prinse unele langa altele. Se pot adauga si alte elemente, care sa infrumusteze buchetul de mireasa.Spre deosebire de cele naturale, aceste ,,flori’’ rezista, incat mireasa il poate pastra in cutiuta sa cu amintiri zeci de ani sau …toata viata.

sursa foto:pinterest

S-ar putea să-ți placă și...