TUNSORI & COAFURI

5 STILURI DE A ARANJA BRETONUL, INSPIRATE DE VEDETE

Multe femei au fost tentate, la un moment dat, sa isi taie breton, dar, odata ce se hotarasc sa renunte la acest stil, lucrurile se complica. Pana va creste, acest breton nu va fi altceva decat o sursa permanenta de stres, pentru ca, de cele mai multe ori, nu va sta asa cum va doriti si veti risca sa aratati nu tocmai bine din cauza lui. Nu are rost nici sa il tundeti, pentru ca problema va reaparea dupa un timp si o luati de la inceput de fiecare data… Poate nici nu puteti sa va ocupati prea mult de el, din lipsa de timp, asa ca trebuie sa gasiti niste solutii care sa va salveze de aceasta problema complicata.

Ca de fiecare data, trebuie sa ne indreptam atentia catre lumea celebritatilor, care, credeti sau nu, se confrunta si ele cu aceste probleme, ca oricare alta persoana. Poate singura diferenta este ca ele apeleaza mai des la ajutorul unui stilist, decat o femeie obisnuita. Si tocmai pentru ca ele primesc sfaturi mai avizate,  ar trebui sa fim si mai atente la solutiile gasite de ele!

Iata, de exemplu, ca Suki Waterhouse abordeaza problema intr-un  mod foarte sic si foarte simplu. Cu ajutorul unor clame cu cateva detalii incantatoare, de genul strasurilor, creeaza din bretonul rebel bucle retro, care ii sporesc farmecul intregii sale aparitii. Este o coafura foarte stilata, adecvata si celor mai pretentioase tinute.

5 STILURI DE A ARANJA BRETONUL, INSPIRATE DE VEDETE

Zendaya merge pe o varianta si mai simpla. Ea, pur si simplu, preseaza bretonul, cu ajutorul gelului de par, asa incat nu se mai vede nici urma de breton neascultator. Coafura este foarte eleganta, destinata persoanelor indraznete, cu un chip frumos, care este evidentiat foarte mult prin aceasta modalitate exclusivista.

Coditele sunt la moda in 2016 si, mai mult le puteti utiliza si in cazul bretonului. Karlie Kloss prezinta o asemenea coafura, cu codite care incep din zona de sus, fata, a capului, de o parte si de alta a cararii centrale. Coafura se remarca prin aspectul tineresc si relaxat.

Sienna Miller ,,imblanzeste’’ un breton lung intr-o maniera inovativa: il da intr-o parte si il prinde cu o clama, fara nici un alt artificiu mai complicat. Se spune ca uneori, mai putin inseamna mai mult si acesta este un caz reprezentativ. Uneori, ca sa atrageti atentia in mod placut, nu trebuie sa exgeram, ci sa gasim ceva simplu si la obiect, fara exagerari.5 STILURI DE A ARANJA BRETONUL, INSPIRATE DE VEDETE 5

Solutiile simple sunt si cele mai inspirate! Dakota Johnson isi aranjeaza bretonul cat mai natural: il imparte in doua si creeaza un fel de carare in mijloc. O coafura ce ne aminteste de varsat copilariei, nu-i asa? Cu atat mai mult, este o solutie foarte sic.

 

foto: Getty & Pinterest

 

S-ar putea să-ți placă și...