RELATII

DE CE PREFERA FEMEILE BARBATII MATURI IN LOCUL CELOR TINERI

Adeseori femeile din jurul nostru prefera barbatii maturi in locul celor mai tineri si ne intrebam de ce. Gura lumii gaseste motive care mai de care, dar adevarul nu este nici pe departe descoperit. In cazul barbatilor bogati, cu avere considerabila, toata lumea banuieste ca femeia a fost, cu siguranta, atrasa de  starea financiara, de posibilitatea barbatului de a o intretine si de a-i face toate placerile.Dar daca barbatul este unul fara prea multi bani, intrebarile sunt si mai numeroase. Nimeni nu intuieste adevaratele motive care le-ar putea determina pe femeile mai tinere sa aleaga barbati mai maturi, cu o varsta considerabil mai mare decat a lor.

In primul rand, femeile pot fi atrase de felul in care acesta se poarta cu ele. Fiind mai experimentat, stie ce isi doreste o femeie de la un barbat si, daca o place, va face totul asa incat aceasta sa fie fericita, sa isi doreasca, la randu-i, sa continue legatura cu el. Va fi atent, ii va oferi flori, mici daruri, dupa starea sa financiara, o va plimba, o va face sa se simta o adevarata femeie.mr big 2

In al doilea rand, o femeie mai tanara poate fi, la o anumita varsta, un trofeu, asa incat barbatul matur o va inconjura cu toata dragostea de care aceasta ar avea nevoie. Intotdeauna ii va acorda o parte din timpul sau, nu va cauta sa isi petreaca timpul liber cu amicii la o bere, ci va cauta sa beneficieze cat mai mult de compania femeii iubite.

Chiar daca nu este foarte avut, un barbat matur va avea o stare materiala mult mai buna decat un barbat tanar, asa ca stabilitatea financiara, o casa, o masina, un loc de munca sunt tot atatea motive ca o femeie sa se simta atrasa de un asemenea barbat.

In al patrulea rand, un barbat matur ofera o relatie sigura. Greu de crezut ca va intoarce capul dupa alte femei asa cum face unul tanar. Desigur, nu se poate generaliza, pentru nicio categorie de barbati, dar, de regula, cei maturi stiu ce vor de la o relatie. Daca au alaturi o femeie asa cum isi doresc, isi vor face planuri alaturi de ea, isi vor intemeia chiar o familie alaturi de aceasta, indiferent daca a mai fost casatorit sau nu.

mr big3

De asemenea, va fi mult mai intelegator si ii va oferi mai mult sprijin. Constient de diferenta de varsta, va privi actiunile ei cu mai multa ingaduinta, o va ghida, eventual, atat profesional, cat si la nivel personal.

Un barbat matur este constient ca trebuie sa se ridice la nivelul partenerei sale mai tinere si, de aceea, se va ingriji mai mult, va fi mult mai atent la starea de sanatate, la aspectul fizic si la impresia generala pe care i-o face femeii sale. Daca unui barbat mai tanar ii explici in van ca nu ii sta bine cu o anumita tunsoare sau cu o anumita jacheta, cel mai matur va tine seama de parerea partenerei sale.

Pe undeva, acesti barbati sunt mai maleabili si le lasa pe iubitele sau sotiile lor sa fie adevaratele printese ale casei. Sunt mai dispusi sa le asculte problemele, sa le rezolve pe unele dintre ele, poate pentru ca au mai multe relatii, mai multa experienta.

Iata cateva motive care le-ar putea determina pe femeile mai tinere sa prefere barbati mai in varsta decat ele! In plus, iubirea nu are varsta si, daca o relatie este menita sa existe, nu conteaza detalii precum varsta, banii, profesia. Poate ca, la un moment dat, fiecare femeie are nevoie de un ,,Mr Big” precum al carismaticei Carrie Bradshow, din  celebrul serial , care a facut senzatie in intreaga lume!mr bigfoto: pinterest

S-ar putea să-ți placă și...