RELATII

14 ADEVARURI DESPRE PARTENERII SCORPIONI

Despre scorpioni se spune ca sunt pasivi si ca nu au suficienta incredere in sine. In realitate, sunt personalitati puternice, impunatoare, care se ascund sub masca aceasta. Daca va intalniti cu un asemenea nativ sau daca aveti de gand sa incepeti o relatie cu un asemenea partener, veti afla cu surprindere cateva lucruri despre el.

1.Sunt foarte carismatici si foarte atragatori. Chiar si persoanele de care nu ati fi crezut ca sunteti atrase, va vor lasa urme adanci in inima, pentru ca unui scorpion nu poti sa-i rezisti.

2.Daca iti place sa fii sub papucul unui barbat, atunci trebuie sa fii intr-o relatie cu un scorpion. Sunt dominanti, mereu trebuie sa conduca, sa aiba dreptate si nu suporta sa fie contrazisi.

Totusi, daca vor dobandi suficienta incredere in tine si daca veti ajunge sa aveti o relatie solida, scorpionul va incepe sa tina seama de parerile tale, dar nu pe fata. Va parea ca tot ideea lor a fost si daca admit, totusi, ca a venit din partea ta, se vor purta ca si cand ti-au facut o favoare.

3.Sunt, prin definitie, niste invingatori. Cu un scorpion este mai bine sa fii prieten, decat dusman, pentru ca nu se lasa pana nu castiga orice batalie. Chiar atunci cand crezi ca l-ai doborat, din senin isi ia revansa.

4.Sunt foarte ascunsi. Nu se vor afisa in public, nu vor face gesturi de tandrete si nici nu se vor pune intr-o relatie cu tine pe retelele sociale, decat dupa un anume timp. Viata lor personala trebuie sa ramana…personala.

5.Vor dori sa stie totul despre tine. Crezi ca nu iti dau atentie, crezi ca te lasa libera, dar, de fapt, iti urmaresc orice pas.

6.Sunt gelosi. Partenera lor de viata trebuie sa le acorde toata atentia si nu trebuie sa lase nicio urma de banuiala asupra sa, pentru ca scorpionul va reactiona.

7.Au umor negru. Veti fi surprinse sa descoperiti ca sunt cam …mistocari, cu o limba tare ascutita si cu replici acide acolo unde considera ei. Daca te nimeresti prin preajma, risti sa devii tinta lor.

8.Nu le pasa ce gandesc altii, fiind foarte independenti. Totusi, nu suporta sa fie respinsi sau comentati.

9.Sunt inteligenti. Scorpionii sunt plini de idei, invata repede si fac treburile cu simt de raspundere.

10.Sunt tati buni. Copiii sunt partea cea mai importanta a vietii lor, asa ca, daca aveti un asemenea partener, va fi bine. Copiii vor fi bine ingrijiti si sustinuti financiar si moral

11.Din cand in cand, anumiti scorpioni au inclinatie catre adulter. Si asta pentru ca se cred speciali si doriti de multe femei. Este un mod de a se flata singuri.

12.Nu sunt prea harnici. Treburile numeroase le dau batai de cap. Fac ce au de facut, dar nu neaparat cu multa placere.

13.Sunt dedicati carierei. Pentru ei, serviciul este foarte important. Ceea ce fac la locul de munca este de buna calitate, scorpionii investind timp si cunostinte la maxim.

14.Pot cadea prada cu usurinta unui viciu. Fie fumeaza mult, fie inclina catre alcool sau jocuri de noroc, toate din cauza dorintei de a se autoguverna si de a face numai ce vor ei, cand le place lor.

 

S-ar putea să-ți placă și...