RELATII

DESPRE VIATA…

Ati trait momente in care viata v-a trecut pe dinainte cu o repeziciune uimitoare, facandu-va sa ametiti? Momente in care sa va intrebati intr-o singura clipa o mie si una de intrebari privitoare la voi insiva, la cum ati fi facut mai bine, la cum ar fi trebuit sa le acordati celor din jur mai multa importanta?

Ar trebui sa ne aplecam mai mult asupra relatiilor cu cei din jur, cu familia, cu prietenii. Sa ne acordam mai mult atentie trairilor, pentru ca intr-o clipa poti ramane singur si trist. Si atunci la ce folos toate? La ce folos ambitiile si rautatile? La ce folos vorbe dure sau gesturi urate?

Vine o clipa in care iti dai seama ca te-ai pierdut intr-un noian de prostii care ti-au macinat inutil existenta si de care mai bine te lipseai. Vine o clipa in care te uiti alaturi si vezi cum Moartea iti ranjeste macabru si isi bate joc de sufletul tau.

Si atunci iti vine sa-ti iei lumea in cap sau sa dai timpul inapoi. Si groaza sporeste cand vezi ca nu poti schimba nimic.

Dar daca ai mai avea o sansa? Daca ai mai putea trai macar de atunci inainte altfel? Uneori, a doua sansa tine doar de destin, dar alteori, doar de tine. Pentru ca, desi ti s-a dat o noua sansa de a face altfel, risti sa n-o vezi daca nu-ti deschizi sufletul…

Vine o clipa in care iti dai seama ca ii iubesti pe ai tai mai mult decat pe tine. Te miri si te surprinde cum sa existe o asemenea realitate, care merge dincolo de instinctul de conservare. Sau poate tocmai instinctul asta te face sa suferi cand ai tai sufera? Pentru ca te face pe tine sa innebunesti de durere?!

In cea mai mare parte a timpului ne dam mari. Cu orice, fata de oricine. Numai intr-un anumit moment, cand moartea iti face cu ochiul, satisfacuta, numai atunci intelegi viata… Gandul ca ai  putea sfarsi singur sau ca ti-ai vedea perechea, parintele, intr-o cutie de lemn, parasindu-te in tacere, numai atunci pricepi care-i treaba cu viata. Ea trebuie, pur si simplu, traita. Cu zambete, cu gesturi, cu vorbe calde.

FOTO: PINTEREST

CITESTE SI:

http://bydiana.ro/diete-si-sanatate/5-lucruri-de-stiut-cand-esti-la-pamant/

http://bydiana.ro/diete-si-sanatate/cum-sa-treci-peste-aflarea-vestii-unei-boli-incurabile/

5-lucruri-de-care-se-tem-femeile

13 LUCRURI DE CARE SA NU-TI MAI PESE DUPA 40 DE ANI

S-ar putea să-ți placă și...