MIRESE & NUNTI RELATII

10 MOTIVE PENTRU A TE CASATORI LA 20 DE ANI

De-a lungul istoriei, varstele la care tinerele se puteau casatori au variat. A existat o evolutie complexa privind acest aspect, insa este dovedit ca o varsta timpurie este cea mai indicata. In zilele noastre, mai intai este vorba de scoala, de gasirea unui post pe masura asteptarilor tale si ale familiei, de cariera, si abia apoi vine interesul pentru casatorie. Relatiile exista insa de la varste fragede, inca de pe la 17-18 ani, dar, din cauza motivelor mentionate mai sus, oficializarea relatiei poate dura pana la 10-15 ani chiar, mai ales daca partenerii sunt foarte ambitiosi si urmaresc intai profesia.Totusi, se pot identifica 10 motive pentru a te casatori la 20 de ani.

pinterest
pinterest

1@Cand esti atat de tanar, poti cunoaste viata mai bine, alaturi de partenerul, de iubitul tau. Sunteti amandoi inclinati catre aventura, catre cunoastere, nu va sperie sa explorati lucruri noi. Mai tarziu, sunteti mai asezati si poate mai tematori.

2@ Pentru ca niciunul dintre voi nu si-a format personalitatea, va puteti modela reciproc, ceea ce va ajuta pe mai departe, la mentinerea unei relatii foarte inchegate, ajungand sa fiti un tot unitar, cu dorinte, idei si aspiratii comune.

3@ Invatati impreuna sa luati viata in piept. Niciunul nu este obisnuit cu greul, dar, tineri fiind amandoi, aveti alta disponibilitate si alta rezistenta la stres.

4@ Gasiti in celalalt un suport. De multe ori, daca cei doi soti sunt studenti, se pot ajuta in mod real, isi pot imparti chiar sarcini de studiu sau, mai mult, se pot influenta pozitiv, reciproc. Daca unul isi termina studiile inaintea celuilalt, il poate sustine financiar sau de alta natura.

pinterest
pinterest

5@Daca vreti o familie cu copii, atunci aceasta varsta este propice din punct de vedere bilogic. Totul vine de la sine, pentru ca ambii soti sunt tineri si pot aduce pe lume un copil fara probleme.

pinterest
pinterest

6@Invatati de tineri sa aveti grija si de altcineva, in afara de propria persoana. Indiferent daca ati fost sau nu singuri la parinti, va schimbati optiunile, va obisnuiti sa traiti cu cineva, ceea ce va va ajuta mai tarziu, cand veti avea copii.

7@ Sunteti lipsiti de posibilitati financiare amandoi, asa ca veti invata sa castigati amandoi, sa va creati impreuna totul, iar astfel, veti pretui mai mult tot ceea ce aveti, ce ati dobandit amandoi, umar la umar.

pinterest
pinterest

8@ Veti avea mai multe de sarbatorit impreuna, pentru ca veti fi de mai multi ani casatoriti decat alte cupluri. In timp ce amicii vostri abia se casatoresc, voi deja aveti ceva experienta si vedeti lucrurile mai bine.

9@ Va modelati obiceiurile unul dupa celalalt, veti imprumuta unul de la altul, asa ca nu va vor mai deranja tabieturile partenerului, fiindca vi le insusiti si voi sau macar invatati deja sa le tolerati.

10@Va puteti planifica mai bine viata. Planurile de viitor au termen limita mai indepartat, va veti organiza viata in detaliu mult mai bine, considerand, pe buna dreptate, ca aveti toata viata inainte!

 

S-ar putea să-ți placă și...