RELATII

5 LUCRURI DE EVITAT IN PRIMUL AN DE CASNICIE

Imediat dupa nunta, incepe luna de miere si totul imbraca o forma de magie. Va simtiti ca intr-un basm, in care voi sunteti printesa cu printul sau mult iubit. Departe, undeva in lume, numai voi doi, totul pare atat de simplu si de frumos, incat nu va vine sa credeti ca traiti un asemenea vis. Dar cand va intoarceti acasa din luna de miere, incepe adevarata proba a iubirii voastre.

Fiecare inceput este greu. Asa se intampla si cu primul an de casnicie. Totul este atat de fragil si, daca nu aveti grija, riscati sa terminati relatia inainte de a o incepe… Din mici chestiuni sensibile se pot isca certuri grave, iremediabile, pe care nu le puteti depasi sau, cu mult noroc, le depasiti cu mare dificultate. Oricare dintre ele ar fi, nu trebuie sa se ajunga la asa ceva.

5 LUCRURI DE EVITAT IN PRIMUL AN DE CASNICIE
pinterest

De aceea, exista o serie de lucruri de evitat in primul an de casnicie.

1# Evitati sa faceti reprosuri privitoare la comportamentul rudelor la nunta. Nu are sens! Nunta s-a terminat, ati ramas voi doi si o viata impreuna. Ce rost are sa va certati pentru neamuri?! Atunci cand doua familii se unesc prin casatoria a doi tineri este logic sa existe si nepotriviri. Dar nu uitati ca nu s-au casatorit rudele voastre intre ele, ci voi doi. Oricum ar fi acestea, amintiti-va ce v-a unit sentimentele si ce v-a facut sa mergeti la altar. In rest, rudele cu treaba lor si voi cu a voastra!

5 LUCRURI DE EVITAT IN PRIMUL AN DE CASNICIE
pinterest

 

 

 

2# Nu catalogati cadourile primite la nunta! In primul rand, fiecare v-a daruit ce a putut sau ce a vrut si nu e de vina partenerul sau partenera voastra pentru ceea ce nu va place la cadoul matusii sau colegului sau. Obiectele sunt…obiecte, iar voi sunteti voi. Oricum, in timp, fiecare dar isi va dezvalui utilitatea.

3# Incercati sa vizitati ambele familii. Nici prea mult, nici prea putin, dar in mod egal. Iti plac sau nu socrii, nu uita ca sunt parintii perechii tale si va dura ceva timp pana va veti desprinde de acestia. Pastrarea unor relatii cordiale cu socrii este vitala pentru relatia voastra de cuplu.

5 LUCRURI DE EVITAT IN PRIMUL AN DE CASNICIE
pinterest

4#Nu incercati sa suprapuneti traditiile din familiile din care veniti! Chiar daca exista si cazuri fericite, in care acestea sa se potriveasca, s-ar putea ca in altele sa nu mearga. Cel mai bine ar fi sa incercati sa va creati noi traditii, pentru ca sunteti o noua familie si trebuie sa personalizati ceea ce traiti. Va fi si interesant, si nici nu veti da curs discutiilor.

5# Evitati sa le povestiti tot parintilor, fratilor, surorilor! E normal ca intre voi sa mai apara si discutii uneori. Dar ceea ce la voi va trece rapid, facand impacarea si mai dulce, parintii vostri nu vor uita prea curand sau…deloc! Rufele se spala in familie, chiar si intr-una nou infiintata! Pastrati pentru voi detaliile, pentru ca nu are sens sa faceti din tantar armasar.

S-ar putea să-ți placă și...