LIFESTYLE SANATATE

7 OBICEIURI ALIMENTARE CARE TE IMBATRANESC PREMATUR

Zicala ,,esti ceea ce mananci’’ nu este chiar fara sens! Cu adevarat, ceea ce mancam ne influenteaza sanatatea si viata, in general. Exista o serie de alimente pe care le consumam zilnic si despre care nu stim ca ne fac atat de rau.

pinterest

 

Indulcitorii artificiali

Aspartamul sau sucrazitul sunt de evitat. Mai mult, evitati si produsele care contin acesti indulcitori. Nu sunt benefici sanatatii voastre.

 

 

 

pinterest

 

Carnea arsa

De multe ori vi se poate servi o friptura mai arsa. Nu consumati arsura! Inlaturati-o! Aceasta arsura contine hidrocarburi care pot produce inflamatii si in acest fel nivelul de colagen. Pielea se va deteriora si veti imbatrani mai repede.

 

 

 

 

PINTEREST
PINTEREST

Produse lactate in exces

Cum nici acestea nu mai sunt ceea ce au fost, evitati sa le consumati in exces. Consumati-le in cantitati moderate, pentru a evita ingerarea masiva a unor compusi care nu au ce cauta in produsele lactate. Sau cumparati produse cat mai ecologice!

 

 

 

google search

 

Zahar alb in cantitati mari

Nu exagerati cu zaharul! Prea mult poate duce la aparitia pungilor sub ochi si la o imbatranire generalizata a organismului. Zaharul alb este procesat si de aceea nu trebuie consumat in cantitati prea mari. Limitarea nu prezinta insa niciun pericol.

 

Carne procesata

Ceea ce este pus intr-o cutie, intr-o conserva, are termen mare de valabilitate, de 1-2 ani. Este logic ca au un continut ridicat de aditivi care sa le faca sa reziste atat timp. Consumati carne proaspata sau conservati-va carnea dupa procedee de casa, mult mai sanatoase.

pinterest

Cafea prea multa

Cafeaua va ajuta sa va concentrati, dar prea multa nu e buna. Nici pentru inima, nici pentru intregul organism, care se va simti mai imbatranit. Din nou, limitarea este esentiala.

 

 

 

 

 

 

pinterest

 

Alcoolul

Un paharel este recomandat si de doctor, dar de la mai multe in sus, este o problema. Alcoolul in exces este un factor nociv pentru sanatate. La fel ca si cafeaua in exces, corpul este deshidratat si imbatraneste mai repede.

S-ar putea să-ți placă și...