duminică , 19 ianuarie 2020
NOILE ACCESORII UIMITOARE ALE MIRESELOR
pinterest

NOILE ACCESORII UIMITOARE ALE MIRESELOR

Moda legata de mirese si nunti a evoluat intr-un ritm in care niciun alt domeniu nu a facut-o. In materie de nunti, totul se afla sub impactul vremurilor si, culmea, nu neaparat al celor prezente, ci al celor viitoare. Miresele sunt dornice sa arate memorabil, nu doar bine, de aceea doresc sa poarte in aceasta zi minunata rochii, pantofi si accesorii cat mai sofisticate si, daca ar fi posibil, unice.

Timpurile noastre situeaza pe primele locuri tehnologia. Totul se invarte in jurul ,,modernismelor’’, fara de care nu mai putem sta nici in autobuz, nici la ore, nici in masina, nici cand conducem, si, desigur, nici la nunta.

pinterest

pinterest

Selfie stick-ul a intrat nu de prea mult timp in viata tuturor drept un element fara de care nu poti fi prezent la majoritatea evenimentelor personale sau de grup. Daca pana de curand era suficient sa ai un aparat foto mai bunicel sau daca mai tarziu toata lumea s-a multumit sa se grupeze in jurul camerei foto a telefonului, iata ca aceasta tija fermecata a schimbat totul in materie de fotografie digitala.

Selfie stick-ul este responsabil atat de fotografii cu adevarat frumoase, cat si de accidente stupide, care au fost cauzate de dorinta unora de a capta momente exceptionale, in locatii neobisnuite, dar, din nefericire, totul le-a iesit prost.

 

pinterest

pinterest

Dar ce ati zice daca v-am spune ca selfie stick-ul a trecut intr-o noua dimensiune? Daca ati afla ca acum el este noul accesoriu al mireselor? Da, este adevarat! Si acest lucru nu s-a intamplat oarecum, ci prin aparitia sa in aceasta postura la prezentarea rochiilor de mireasa din ultima colectie Reem Acra, ce a avut loc pe data de 9 octombrie 2015, la NewYork.

pinterest

pinterest

Si, fiindca este un accesoriu special, al celei mai importante persoane de la o nunta, mireasa,  selfie stick-ul nu putea fi decat incrustat cu pietre asemanatoare diamantelor si decorat cu funde de matase. Cu acest instrument modern, miresele pot inregistra toate miscarile pe drumul spre altar, intr-un mod direct, personal, fara a se impiedica de vreun fotograf si fara a risca sa piarda din neatentia aceluia vreun moment deosebit.

 

 

pinterest

pinterest

pinterest

pinterest

Mai mult, la prezentarea colectiei, modelele au  purtat tiare sub forma de casti, decorate, de asemenea, cu pietre stralucitoare. Unele chiar au si o coronita de printesa atasata, asa ca nimic nu este imposibil.

pinterest

pinterest

Daca ne mira o asemenea abordare a accesoriilor? Si da, si nu! In fond, miresele din ziua de azi sunt femei moderne, dispuse sa incerce multe pentru un aspect unic. Prin urmare, s-ar putea ca, incepand cu noul sezon al nuntilor, sa vedem pe strada sau la biserici mirese purtand aceste accesorii, care fac parte din viata noastra de zi cu zi si, iata, si din momentele speciale.