UNGHII

UNGHII DE VARA IN TREND

Fiecare femeie doreste sa fie la curent cu cele mai moderne modele de unghii, pentru a fi cat mai atractiva. Va prezentam cele mai in trend modele de unghii de vara, pentru a va alege ceea ce vi se potriveste cel mai bine.

Pentru cine doreste o manichiura simpla, de o eleganta aproape diafana, modelul cu trandafirasi rosii, cu petale mici, verzi, este perfect.

Pe o baza nude, semitransparenta, cu irazatii naturale, se deseneaza discret, in diferite pozitii, mici flori, rotunde si vesele. Faptul ca nu sunt pozitionate identic pe toate unghiile face ca modelul sa fie si mai interesant si mai modern.

Un model floral poate fi mereu o alegere buna. Nu numai ca este un model versatil, dar este si foarte feminin. Pe un fond roz-nude se aplica flori, folosindu-se acrilic alb, mov, albastru deschis si verde. Unele unghii raman insa simple, in vreme ce celelalte prezinta diferite tipuri de flori, dispuse cat mai creativ.

Sclipici, sclipici, sclipici! Modelul unghiilor de sirena este la moda. Realizat cu o baza translucida, mult sclipici si cateva pietricele, manichiura este extrem de incitatanta.

Se aplica mult sclipici spre varful unghiilor, in afara de cele ale inelarelor.  Pe acestea se aplica o baza alba mata si cateva dungi mai groase de oja cu sclipici, ca niste palete de evantai, care se extind catre varful unghiei. Spre baza unghiilor inelarelor se aplica pietricelele, intr-o gramajoara compacta.

Veti obtine o manichiura tridimesnsionala de mare efect, mai ales in sezonul estival, cu care este in ton.

Un model rupt parca din stele este acesta care face ca unghiile tale sa fie de vis. Stelute, sclipici si naturalate – iata trasaturile acestui model.

Se coloreaza unghiile cu un lac sclipitor, dar transparent, peste care se realizeaza cu alb translucid stelute cu cinci colturi, aproape perfectioniste. Spre varful unghiilor se adauga sclipici matifiant, care sa straluceasca in functie de lumina.

Se obtine un efect special, demn de luat in seama. Modelul se preteaza ata pentru zi, cat si pentru seara.

Se poarta movul! Dar nu singur, ci in combinatie cu alte culori. Pentru acest model aveti nevoie de o baza cat mai naturala, anume un gel aproape invizibil.

Pornind de aici, se contureaza cu negru diferite forme lunguiete, asemenea unor frunze de lalea, dispuse cat mai interesant. Ulterior, aceste forme se coloreaza, alternativ, cu mov, galben, rosu, albastru. Existenta acestor forme alaturi de spatiile simple creeaza un efect fantastic, ca un tablou de mare valoare. Modelul este, de asemenea, vesel si feminin. In ciuda numeroaselor culori, nu toate din aceeasi gama cromatica, nu este nimic deranjant, suparator vederii. Dimpotriva, este un model elegant si sofisticat.

O combinatie de succes se creeaza si in urmatorul model. Suprafata tuturor unghiilor este colorata cu gel transparent. Se adauga apoi diferite forme mov sau rosii, separate de spatiul liber cu liniute albastre, galbene, rosu aprins. Puteti adauga si alte linii, in alte directii, pentru un efect vizual aparte.

Modelul este foarte elegant si se potriveste si celor mai pretentioase evenimente. Indiferent de varsta celei ce alege acest model, cu siguranta va fi apreciata si invidiata.

foto: utilizator @vanityprojects

S-ar putea să-ți placă și...