UNGHII

CELE MAI MODERNE 5 MODIFICARI ALE MANICHIURII FRANTUZESTI

Manichiura frantuzeasca este renumita pentru eleganta si simplitatea sa. Aceasta este potrivita femeilor stilate, care doresc sa afiseze un aspect cat mai ingrijit, fara a atrage atentia foarte mult, fara opulenta sau extravagante.

Cateva modificari pot face insa diferenta. O serie de mici adaugiri sau inversiuni ale elementelor structurale pot transforma acest gen de manichiura, fara a o face mai putin atractiva, ba dimpotriva. Este o directie actuala, vizibila in intreaga lume a modei. Asa cum se intampla si cu hainele sau cu accesoriile, si modelele de unghii pot fi updatate, imbunatatite, asa incat sa fie mai moderne, mai bine transpuse in lumea actuala.

Cand e vorba de manichiura frantuzeasca, te poti intreba ce ai mai putea face in acest caz, care ar fi cele mai potrivite sau interesante modificari. Alegerile nu sunt atat de dificile, mai ales daca iubesti tot ce inseamna nou si modern in domeniul manichiurii.

Se stie ca maniciura frantuzeasca presupune utilizarea unui gel transparent si a unei oje albe, mate.

Daca  vreti sa dati o alta sclipire unghiilor astfel aranjate, adaugati putin auriu. Fie ca aplicati la varful unghiilor, in locul albului, fie ca adaugati o alta linie, secundara, de culoare aurie, farmecul manichiurii se pastreaza. De asemenea, puteti sa trasati o linie medie ca grosime sau doua-trei foarte subtiri, pe verticala, pentru a da mai multa lungime unghiilor voastre, care vor parea mai putin late si mult mai atragatoare. In plus, auriul da o sclipire aparte, pretioasa.

Putin albastru nu a stricat nimanui, mai ales daca ne gandim ca este in voga in acest sezon. O tusa fina de culoare face sa pareti mai moderna, mai deschisa catre tot ce este nou, la moda. Ca si in cazul auriului, si albastru poate fi aplicat in diverse moduri, de la linii simple, pana la modele ceva mai elaborate, pastrand, insa, la baza, modelul frantuzesc. Cel mai de efect este insa modelul cu albastru in locul albului. Acest model este perfect pentru mirese, rezolvand problema purtarii a ceva de culoare albastra, asa cum cere traditia.

CELE MAI MODERNE 5 MODIFICARI ALE MANICHIURII FRANTUZESTI

Daca vreti sa obtineti o manichiura foarte eleganta, adecvata in orice ocazie, inclusiv in cele mai pretentioase, de gala, imprastiati aleator pe unghie cativa stropi de sclipici argintiu, fara a strica modelul manichiurii frantuzesti. Secretul este sa nu fie nimic prea elaborat, pastrandu-se o nota de spontaneitate, care sa dea unghiilor voastre un aspect absolut surprinzator.

Indrazniti sa transformati manichiura frantuzeasca, schimband culorile, dar pastrand sablonul. Aceasta inseamna sa pictati unghiile in aceeasi maniera, dar cu alte culori. De exemplu, pentru baza puteti alege o culoare nude sau una foarte evidenta, colorand varful unghiilor cu alta opusa: indrazneata pentru baza nude si alta mai retinuta, inclusiv culori neutre, pentru baza mai evidenta. Este ceva nou, sofisticat, care va atrage atentia si admiratia altor doamne si domnisoare.

Inversati directia liniilor! Daca la manichiura frantuzeasca normala liniile sunt oblice, puteti sa le inversati. Pastrati lacul transparent si albul mat, dar pe verticala. In loc ca albul sa fie aplicat in varful unghiilor, pozitionati-l catre stanga, restul unghiei fiind acoperit cu lacul transparent, mai albicios sau mai rozaliu, dupa cum va place.

 

sursa foto: pinterest

 

S-ar putea să-ți placă și...