MODA

CARE SUNT CELE MAI ATRACTIVE TINUTE FEMININE

Cu atata concurenta intre femei, fiecare dintre ele ar vrea sa stie care sunt cele mai atractive tinute, cu care sa cucereasca partenerii sau cu care sa trezeasca invidia celorlalte semene. In mod surprinzator, stiinta este cea care a oferit cateva raspunsuri salvatoare. Studiile efectuate pe barbati au descoperit cateva secrete pe care femeile le pot folosi: culorile hainelor, tocurile pantofilor, posetele alese etc. Acestea sunt elemente care pot ajuta orice femeie sa isi creeze o tinuta minunata.

care-sunt-cele-mai-atractive-tinute-feminine-a

O prima combinatie de succes este realizata dintr-o rochie rosie si o pereche de pantofi sau ghetute cu tocuri inalte. Conform ,,Jurnalului personalitatii si psihologiei sociale’’, rosul sporeste atractia barbatilor catre femeile care aleg aceasta culoare frumoasa si calda. Fiind foarte vizibila, rosul te scoate automat din anonimat. Adaugati o curea, care sa creeze o silueta de vis, cu o putere si mai mare de atractie.

care-sunt-cele-mai-atractive-tinute-feminine-b

Un top scurt, o pereche de pantaloni cu personalitate si o pereche de pantofi sau sandale cu tocuri sunt extrem de feminine si atragatoare. Chiar daca tinuta implica si androginii pantaloni, daca au un model aparte, feminin, cu detalii specifice, o femeie care ii poarta si care mai adauga si un asemenea top delicat, va fi tinta invidiei altora si va atrage toate privirile. In plus, tocurile adauga un plus de farmec. Daca adaugati o poseta fina, in ton cu incaltamintea, tinuta va fi si mai speciala si mai cuceritoare. Iar toate acestea sunt, de asemenea, observatii facute in urma studiului specialistilor.

care-sunt-cele-mai-atractive-tinute-feminine-c

S-ar putea sa vi se para surprinzator, dar studiul efectuat de New South Wales arata ca barbatii sunt foarte atrasi de umerii goi sau de bratele goale, mai mult decat de alte parti ale corpului femeilor. Daca vreti sa faceti o cucerire, atunci trebuie sa purtati o rochie cu umerii goi, fara maneci, si sa acoperiti celelalte zone. O rochie lunga este ideala in acest caz. Nu uitati de incaltamintea cu tocuri subtiri, inalte, ca sa adaugati un plus de eleganta si atractivitate.

care-sunt-cele-mai-atractive-tinute-feminine-d

De asemenea, puteti opta pentru un top si o fusta lunga, pastrand umerii si bratele goale, dar si o bluza foarte interesanta, cu asemenea decupaje, si o pereche de pantaloni eleganti si feminini, care sa va intregeasca aceasta tinuta incantatoare.

foto: pinterest/ editate @bydiana

S-ar putea să-ți placă și...