MODA

CE POARTA FEMEILE MODERNE IN ACEASTA TOAMNA

A fi la moda nu este atat de usor, pentru nimeni. Este un efort sustinut, care implica atat costuri, cat si o grija aparte, cu cautari febrile prin paginile revistelor  sau site-urilor de moda. Toata lumea vrea sa afle ce poarta femeile moderne in aceasta toamna, care sunt cele mai cautate piese vestimentare sau accesorii.

Sunt cateva piese ce se poarta in aceasta toamna, ca sa fiti la moda, si nu trebuie decat sa aruncati o privire mai jos.

FOTO:outofprintclothing.com
FOTO:outofprintclothing.com

 

  • Posetele de inspiratie pop

Aratati-va preferintele in moda pe …brat! Este vorba de posetele imprimate, cu modele fel de fel, care amintesc de era pop. Ce ati zice de o asemenea piesa cu desene inspirate din ,,Alice in tara minunilor’’ sau una care sa arate precum coperta interioara a cartii ,, Mandrie si prejudecata’’ de Jane Austen? Despre aceasta este vorba cand ne referim la inspiratia pop. Poseta este transformata intr-o panza, pe care sunt ,,pictate’’ scene, coperte, flori, fete etc.

 

 

 

 

FOTO: VISUAL MAGAZINE
FOTO: VISUAL MAGAZINE
  • Culori dulci

In mod surprinzator, toamna aceasta se poarta culorile dulci: rozul –bombon, bleu, verdele deschis, piersiciul. Daca erati obisnuite cu acele nuante inchise, specifice anotimpurilor reci, trebuie sa va schimbati preferintele, daca vreti sa fiti la moda. Mari colectii, ale caselor de moda celebre, precum Prada sau Gucci, au adus in atentie acest trend, intr-o maniera naturala. Adica este ceva normal in viziunea designerilor care dicteaza moda pe planeta!

 

 

FOTO:http://store.eleanorbolton.com/
FOTO:http://store.eleanorbolton.com/
  • Coliere expresive

Se poarta colierele mari, unice, care sa atraga privirile instantaneu. Daca vreti sa fiti la moda, trebuie sa va achizitionati niste piese de mari dimensiuni, realizate in maniera expresiva. Extravaganta este cuvantul cheie al sezonului in materie de accesorii, de la bijuterii, pana la posete, clame pentru par etc.

 

 

 

 

 

FOTO: MIU MIU
FOTO: MIU MIU
  • Puloverele unicat

Trendul toamnei aduce in prim plan puloverul cu modele care amintesc de anii ’70/’80. Fie ca au guler, fie ca au decolteu in V, acestea trebuie sa aiba o lucratura clasica, cat mai complexa, asemenea unor tapete vintage. Miu Miu a prezentat cateva astfel de pulovere in ultima colectie destinata toamnei.

 

 

 

 

FOTO:Vanni Bassetti
FOTO:Vanni Bassetti
  • Ghete sclipitoare

O pereche de ghete sclipitoare trebuie sa faca neaparat parte din garderoba voastra in aceasta toamna. Ele va vor improspata aspectul si va vor face sa pareti mai jucausa, mai speciala si mai indrazneata.

 

 

 

 

 

Edward James/WireImage
Edward James/WireImage
  • Jacheta unicat

Jacheta trebuie privita ca o adevarata atractie a toamnei. Trebuie sa fie cat mai surprinzatoare, decorata cu sclipici, paiete, strasuri. Nu trebuie sa va jenati sa purtati ceva care sclipeste, la propriu.

S-ar putea să-ți placă și...