RELATII

7 MODURI SIMPLE PRIN CARE POTI SA-TI MENTII RELATIA

Intr-o relatie, mai ales daca este vorba de doua persoane casatorite, este foarte important ca partenerii sa isi recunoasca meritele unul altuia, sa stie cand sa isi ceara iertare, cand si cum sa aplaneze un conflict.

Putem identifica 7 moduri simple prin care poti sa-ti mentii relatia in cele mai bune conditii.

Sa spui ,,te iubesc’’ si  ,,multumesc’’ chiar si atunci cand va certati sau sunteti suparati, este unul dintre cele mai simple moduri prin care va puteti impaca. Acela care este mai suparat va ceda, vazand ca i se adreseaza cuvinte frumoase, pline de iubire.

,,Iarta-ma’’ nu trebuie sa va lipseasca din vocabular. Chiar daca nu ati vrut sa faceti ceva rau, cereti-va iertare, nu lasati ca lucrurile sa degenereze. Mai mult chiar, s-ar putea sa va para rau cu adevarat, asa ca nu lasati orgoliul sa lucreze pentru voi. A-ti cere scuze nu e nicio rusine, mai ales daca e vorba de persoana iubita.

Scrieti pe o hartie sau in caiet aspecte care va plac la partenerul vostru. In timp, veti vedea cate asemenea lucruri veti strange despre el! Mai tarziu, i le puteti arata si astfel relatia voastra se va consolida. Va fi flatat de atentia pe care i-ati acordat-o.

Cand face ceva bun, spuneti-i! Orice om care este laudat si apreciat va deveni un om mai bun decat a fost cu un minut in urma. Face parte din natura umana si oricine merita sa stie cand a facut ceva bun, pe placul celor din jur.

Se poate  ca, la un moment dat, sa ii stea tare bine cu o anumita frizura sau cu o camasa noua si sa va vina sa ii spuneti asta. nu ezitati! Complimentati-l! Si barbatii pot primi complimente, mai ales de la femeile cu care isi impart viata. Si barbatii au sensibilitatile lor, de care partenerele trebuie sa aiba mare grija.

Impartiti-va responsabilitatile! Nici barbatii, nici femeile, nu trebuie sa duca tot greul intr-o casa sau intr-o relatie. Daca va stabiliti aceste lucruri, treba va merge ca pe roate, niciunul dintre voi nefiind ,,ingropat’’ in toate sarcinile, care incep, la un moment dat, sa il sufoce.

De asemenea, nu uitati ca si femeile pot face gesturi romantice! Se stie ca femeile se supara foc daca partenerii lor uita de zilele de nastere, de anumite aniversari ale relatiei, dar cine spune ca barbatii nu se supara si ei daca uitati de ziua lor?

 

S-ar putea să-ți placă și...