LIFESTYLE SANATATE

Cele mai bune plante pentru slabit

Fie ca accelereaza metabolismul, reduc pofta de mancare, detoxifica sau elimina excesul de apa din organism, unele plante pot fi de un real folos in combaterea excesului ponderal. Alaturi de un regim alimentar echilibat si o activitate fizica regulata, ele pot aduce beneficii importante, sporind efectul eforturilor deja angajate prin dieta si miscare. Nu trebuie decat sa le iei sub forma de pudra sau infuzie si sa ai rabdare, caci rezultatele apar negresit, dar nu peste noapte.

Descopera care sunt cele mai indicate plante in curele de slabire si cum te pot ajuta ele sa dai jos rontunjimile deranjante.

Inainte de a incepe prezentarile, e necesar sa precizam faptul ca oricat de mult ti-ai pune sperantele in puterea plantelor de a trage silueta prin inel, acest lucru nu se poate intampla. Plantele, indiferent de intensitatea si cmplexitatea efectului lor, nu pot face minuni, daca nu ai grija la ceea ce pui in farfurie si nu urmezi un program sustinut de exercitii fizice de cateva ore pe saptamana. Acestea fiind zise, iata care sunt principalii tai „fito-coechipieri” in confruntarea cu kilogramele in plus:

Konjac, un super supresor natural al apetitului

Radacina de tip tubercul a konjacului – o planta perena cultivata in Japonia, China si alte tari din Asia – este bogata in glucomannan, un fel special de fibre care au capacitaea de a absorbi de cel putin saizeci de ori greutatea lor in apa, de aproape trei ori mai mult decat taratele de ovaz. Din acest motiv, konjacul este grozav in diete: ajuns in tractul digestiv se umfla foarte mult si confera  senzatie de satietate, pe care o mentin timp indelungat. In plus, konjacul este aproape lipsit de calorii.

 

 

citeste tot articolul… https://www.slabsaugras.ro/cele-mai-bune-plante-pentru-slabit-art-5050.html

S-ar putea să-ți placă și...