LIFESTYLE RELATII SANATATE

5 LUCRURI DE STIUT CAND ESTI LA PAMANT

Fiecare are momentele sale, cand se simte la pamant. Cand se intampla asa ceva, ti se pare ca lumea s-a sfarsit, ca nimic nu se mai  poate reface. Cazi intr-o stare cumplita, te simti sfarsita, poate, simtind ca nu exista nicio solutie. Din fericire, nu este adevarat! Exista 5 lucruri de stiut cand esti la pamant, care sa te scoata din starea aceasta! Si garantat totul va fi mult mai bine!

# Lucrurile se vor indrepta!

Chiar daca nu crezi in acele clipe, timpul le va vindeca sau rezolva pe toate. La inceput totul pare pierdut, dar, pe masura, totul reintra in normal, fara ca tu sa faci mare lucru. Trebuie doar sa iti continui viata, cat mai firesc cu putinta.

# Ce nu te ucide, te face mai puternica

Asa e o zicala! Adevarul este ca viata intreaga este o experienta si tot ceea ce traiesti este doar un exercitiu. Sau, cel putin, asa ar trebui sa fie. Invata din exeperientele tale si nu te lasa doborata de ele. Din orice intamplare poti invata ceva. Ba, mai mult, daca nu ai experiente diverse, nu te vei putea descurca in viata.

# Intotdeauna poti vorbi cu cineva

Cand ai o problema, nu trebuie sa tii toate aceste lucruri cate te macina in sufletul tau. Imparte cu cineva, cere parerea cuiva. Nu stii cine te poate ajuta si cum. Uneori, simpla povestire a trairilor tale te face sa te simti mai bine. Vorbeste cu prietena cea mai buna, cu mama, cu sora si chiar cu un psiholog.nu este nicio rusine sa procedezi in acest fel, dimpotriva!

pinterest
pinterest

# Nu te preface ca esti fericita, daca nu esti!

Sa te prefaci fericita, senina, daca nu esti, nu e un lucru usor. Ba chiar te va epuiza si mai mult. Psihologii recomanda trairile pure, nedisimulate. Iti vei reveni mai usor daca te comporti normal. In plus, comportamentul total opus indica o problema mult mai grava, asa ca aveti grija!

# Nu uita ca e normal pentru oricine ca, din cand in cand, sa se simta la pamant!

Nimeni nu-si doreste asa ceva, dar trebuie sa stii ca oricine are momente mai dificile in viata, nu esti singura! Tuturor ni se pot intampla diverse lucruri, care sa ne indispuna mai mult sau mai putin. Nu este nimic grav! Face parte din ciclul natural al vietii. Nimeni nu este fericit tot timpul, nimanui nu-i merge perfect tot timpul, nu uita asta!

S-ar putea să-ți placă și...