HOROSCOP

3 TIPURI DE BARBATI DE CARE MERITA SA TE INDRAGOSTESTI, CONFORM ZODIACULUI

Fiecare barbat este unic in felul sau, exact ca si femeile. Cand o femmeie intalneste pe cineva, de care este constienta ca s-ar putea indragosti, este tentata sa apeleze la astre. Spera ca in acest fel sa afle secretele celui care tocmai a intrat in viata sa, sa ii cunoasca punctele slabe sau sa vada ce ii place si ce nu.

Care ar fi topul nativilor de care merita sa te indragostesti? Conform zodiacului, 3 dintre ei sunt cei mai interesanti din acest punct de vedere.

google search
google search

Racul

Barbatul Rac ii ofera femeii din viata sa o viata interesanta. Este un mascul puternic, un adevarat barbat, din toate punctele de vedere. Alaturi de el, partenera se poate simi in siguranta. Este genul de barbat care plateste consumatia in oras, te ajuta daca nu poti face singura ceva, indiferent daca e vorba de copii, casa, bucatarie. Uneori, Racul exceleaza in tot ceea ce face, alteori te poate scoate din rabdari, fiind prea incapatanat. Pe cat de placut este in majoritatea timpului, pe atat de mult te poate surprinde neplacut daca este nervos, suparat, nemultumit.

Totusi, alaturi de un Rac femeia se simte femeie si se poate baza pe el. Daca stii cum sa il iei, poti avea in Rac un partener exceptional.

 

 

google search
google search

Sagetatorul

Un alt nativ care merita atentia unei femei este Sagetatorul. Acesta este foarte maleabil, incearca sa isi faca partenera fericita, prin mici gesturi de tandrete, atentii, de genul unei flori,unei cutii de bomboane sau chiar a unui cadou mai substantial. Totul tine de maniera in care acesta isi percepe persoana de alturi, adica daca o considera demna de toata atentia sa. Si ca sa capete intreaga atentie a unui Sagetator, femeia trebuie sa fie una inteligenta, harnica, sa ii satisfaca toate asteptarile, de la cele mai simple, pana la cele mai complexe, de la cele culinare, pana la cele intime. Daca indeplineste toate aceste conditii, Sagetatorul ii va fi pe deplin fidel.

google search
google search

Leul

De luat in seama este si Leul. Acesta stie sa isi faca partenera de viata sa il considere centru universului ei, sa nu se poata desprinde din imbratisarile sale. Cand ajungi sa cunosti un Leu, realizezi cat de protectiv este si cum stie sa imbine duritatea masculinitatii  sale cu tandretea gesturilor facute pentru cea pe care o iubeste cu adevarat. Este si modest, dorind ca toate calitatile sale sa ii fie descoperite, nu sa le enumere el sau altii. Leul poate fi deopotriva despotic si seducator, dur si bland. Partenera care va reusi sa ii patrunda in suflet va vedea ca Leul este, de fapt, un barbat adevarat, alaturi de care sa vrei sa iti intemeiezi un camin.

S-ar putea să-ți placă și...