FRUMUSETE

CUM SA-TI GASESTI CEI MAI POTRIVITI OCHELARI PENTRU FORMA FETEI

Ca orice accesoriu, si ochelarii de soare presupun o alegere in functie de anumite criterii: design, valoare, daca  sunt sau nu la moda si asa mai departe. Dar nu trebuie sa uitati de cel mai important criteriu: potrivirea cu forma fetei voastre. Este poate cel mai important dintre toate, pentru ca, daca nu va sta bine, degeaba au ochelarii vostri de soare alte calitati.

CUM SA-TI GASESTI CEI MAI POTRIVITI OCHELARI PENTRU FORMA FETEI 2

Indiferent ce forma are chipul vostru, cu siguranta veti gasi ochelarii potriviti, pentru ca exista numeroase modele, care sa respecte cerintele tuturor.

Daca  aveti fata rotunda, aveti nevoie de ochelari rectangulari, ca sa mai estompeze din rotunjime, sa dea iluzia unui chip mai alungit. Cum se poarta imprimeurile inca, puteti incerca unii cu rama cu model leopard. Veti arata foarte sic!

Tot pentru aceasta forma a fetei se mai potrivesc ochelarii ,,ochi de pisica’’. Acestia vor pune in lumina si mai bine trasaturile fetei, facandu-le si mai atractive. Optati pentru rame in nuante neutre, ca sa nu atraga ei insisi atentia mai mult decat ati dori.

La fel de bine, la o tinuta sport exclusiv, incercati o pereche de ochelari simpli, fara rama, cu detaliile metalice aurii sau argintii. Lipsa ramei atrage atentia catre centrul fetei si va da un aer mai …politist.

CUM SA-TI GASESTI CEI MAI POTRIVITI OCHELARI PENTRU FORMA FETEI 3

Pentru fete patrate, indicatiile sunt opuse celor cu fetele rotunde. Cu cat mai multe rotunjiri, cu atat mai bine. Se potrivesc si ochelarii cu forma alungita, asa-numitii ,,ochelari-libelula’’ sau ,,ochi de pisica’’. Acestia alungesc chipul, facandu-l mai putin patrat. Asociatia aceasta de forme este de succes.

Daca aveti fata in forma de inima si barbia ascutita, precum Kylie Jenner, incercati niste ochelari de soare cu rame puternice, care sa compenseze alura aceasta dulceaga a fetei. Orice are rama inferioara contrastant de evidenta se va potrivi acestei forme a fetei, fara probleme. Este o balansare fericita a celor doua aspecte. Puteti alege si ochelarii de aviator, expresivi si ceva mai duri, prin urmare foarte indicati pentru cele care au aceasta forma placuta a chipului.

Fetele cu fata ovala au norocul de a putea alege orice tip de ochelari de soare, pentru ca li se va potrivi fara probleme. Iata Rihanna, de exemplu, care poarta cele mai variante feluri de ochelari de soare: rotunzi, libelula, aviator, rectangulari etc. Tot ce va ramane sa faceti este sa gasiti modelul care sa va reprezinte cel mai bine preferintele si asteptarile.

 

foto: pinterest

S-ar putea să-ți placă și...