FRUMUSETE

5 SECRETE PENTRU A PAREA MAI INALTA IN FOTOGRAFII

Trebuie sa recunoastem ca, in zilele noastre, o fotografie face cat o mie de cuvinte sau…chiar mai mult! Tocmai de aceea, trebuie ca fiecare  sa ne reprezinte cat mai bine, sa surprindem exact ceea ce ne place cel mai mult la noi si ceea ce dorim sa punem in evidenta, ascunzand de ochii lumii aspectele cu care nu ne prea mandrim. Majoritatea femeilor considera ca, pentru a arata cat mai bine in poze, trebuie sa para cat mai inalte si astfel silueta lor sa fie mai alungita si mai subtiata.

Dar ca sa pari mai inalta in fotografii nu e chiar simplu! Trebuie sa cunosti 5 secrete!

Unul dintre secrete este pozitionarea uneia dintre maini deasupra capului. Nu zice nimeni sa faceti poze in care sa pareti super entuziasmate, ci doar sa plasati strategic una dintre maini ceva mai sus, ca si cand nici nu ati fi intentionat asa ceva. Trebuie sa para natural si neielaborat, o miscare fina, subtila, cum ar fi sa dati bretonul sau o suvita mai mare peste cap sau sa va puneti mana la ochi, contra soarelui. Desigur, puteti gasi orice alta miscare care sa dea bine in poza si care sa nu para prea artificiala.

5 SECRETE PENTRU A PAREA MAI INALTA IN FOTOGRAFII_7

Un al doilea seceret este sa stati pe varfuri. Chiar daca pare putin copilaresc sau chiar prostesc, veti castiga cativa centimetri care vor face diferenta. Cat despre pozitionarea restului corpului, trebuie sa o faceti intr-o maniera eleganta, fara a arata prea mult spatele sau fara a intoarce gatul prea fortat. Adoptati o alura degajata, simpla, ca si cand cineva v-ar fi strigat chiar atunci ca sa va faca o poza, un instantaneu.

Al treilea secret consta in tragerea umerilor inapoi. Este o postura eleganta, stilata, foarte potrivita persoanelor adulte. Fotografiile vor dobandi un aer profesionist, serios. Indiferent de silueta sau de statura, trasaturile voastre vor fi puse in evidenta mai bine, nefortand nimic. Veti parea mai sigure pe voi, mai atragatoare si chiar mai slabe, si, desigur, mai inalte.

5 SECRETE PENTRU A PAREA MAI INALTA IN FOTOGRAFII_8

Al patrulea secret le avantajeaza mai ales pe femeile cu forme mai generoase, dar nu numai. Este vorba despre incrucisarea picioarelor. In loc sa le tineti unul langa celalalt, incrucisati-le si creati un efect de clepsidra, alungitor. Silueta voastra va fi subtiata, alungita, si veti parea imediat mai slabe si mult mai inalte decat sunteti in realitate. Desigur, efectul se va inregistra si in cazul persoanelor mai slabe, silueta fiind si mai bine pusa in evidenta. Este o postura eleganta, de model, care da bine in orice poza, cu orice tip de persoana. Adaugati si o mana in sold, daca vreti sa pareti si mai indrazneata si mai increzatoare in propria persoana.

5 SECRETE PENTRU A PAREA MAI INALTA IN FOTOGRAFII_6

Fotografiati-va mai de jos! Acesta este un al cincilea secret, care va face sa pareti si mai inalta si mai slaba in poze. In loc sa faceti poza normal, rugati persoana care o face sa va prinda mai de jos, in felul acesta unghiul deplasand atentia de la partile centrale ale corpului si sa o indrepte catre intreaga voastra silueta, care va parea mult mai alungita. Persoanele minione vor fi cele mai avantajate de acest secret, dar nu numai.

5 SECRETE PENTRU A PAREA MAI INALTA IN FOTOGRAFII_3

Daca tineti seama de toate aceste 5 secrete, veti obtine efectul dorit si veti parea mult mai inalte in fotografii !

FOTO: PINTEREST

S-ar putea să-ți placă și...