FRUMUSETE

CARE SUNT SECRETELE FEMEILOR MEREU ARANJATE SI STILATE

Exista femei care mereu arata foarte bine si care atrag, involuntar, atentia, prin stilul si eleganta pe care o afiseaza prin intreaga lor tinuta. Desi nu par a purta nimic special, acestea sunt mereu impecabile, cu hainele perfect aranjate si cu o alura de blogger de moda, in orice imprejurare.

Desigur, toata lumea vrea sa le stie secretele sau, mai bine zis, sa le ,,fure’’ secretele.

care-sunt-secretele-femeilor-mereu-aranjate-si-stilate_d

Detaliile! Acesta este primul secret! Femeile stilate stiu ca eleganta sta in detaliile care apar in tinutele lor, acele mici ,,nu stiu ce’’ care se fac remarcate si care fac, in mod miraculos, ca hainele lor sa iasa din banalitate, sa fie altceva, desi nu foarte diferit de restul. Un volan discret, cateva aplicatii de buna calitate, fara a cadea in kitch, o croiala cumva mai speciala, mai diferita, o esarfa purtata cu stil, sunt acele nimicuri de mare efect, care va pot transforma tinuta intr-una exclusivista.

care-sunt-secretele-femeilor-mereu-aranjate-si-stilate_a

Hainele potrivite sunt cele mai bune prietene ale unei femei stilate. Indiferent de silueta, de varsta sau de orice alt criteriu, purtarea hainelor cu masura adecvata este esentiala. Nu incercati sa incapeti in haine cu cateva masuri mai mici, crezand ca asa veti arata mai bine sau mai slabe, pentru ca, din pacate, nu veti obtine decat efectul contrar. La fel si in cazul hainelor mai largi. In mod gresit, unele femei, care se considera mai plinute, incearca sa ascunda acest lucru prin haine supradimensionate, ceea ce este o greseala capitala. Acestea nu vor face decat sa va adauge niste kilograme in plus, indiferent daca e cazul sau nu.

De aceea, cel mai bine este sa purtati haine exact pe masura voastra. Va vor aranja mai bine si nu veti crea impresii gresite.

care-sunt-secretele-femeilor-mereu-aranjate-si-stilate_c

Ca sa arate si mai bine, femeile cu fler in materie de moda nu se imbraca neaparat dupa o tema, ci creeaza un motiv. Acesta poate fi un model, o culoare, o textura, un joc de combinatii inspirate. De exemplu, la o fusta din denim merg foarte bine ghetute din piele intoarsa sau o poseta din acest material placut. Daca va place o anumita culoare, purtati-o la doua-trei piese din tinuta.

care-sunt-secretele-femeilor-mereu-aranjate-si-stilate_b

Uneori, si cele mai stilate haine sau cea mai frumoasa si de buna calitate incaltaminte arata rau, daca nu sunt ingrijite corespunzator.  De aceea, femeile stilate stiu sa isi pregateasca hainele, sa le calce, sa le spele la temperaturile corespunzatoare, pentru a nu le deteriora. Nu trebuie sa va lipseasca nasturi, sa nu aveti fire scoase sau nu trebuie sa purtati haine tocite, indiferent cat de mult v-ar placea sau cat de bine v-ati simti in ele.

Pastrarea incaltamintei cat mai curata si ingrijita este esentiala. Niciodata nu trebuie sa iesiti cu pantofii murdari, plini de praf sau de noroi, chiar daca afara ploua si se vor murdari la loc. Murdaria veche …se vede, ca sa zicem asa…

Fiindca femeia este femeie, cele care se doresc stilate si rafinate, trebuie sa aiba grija la manichiura. Nu conteaza daca alegeti s ava colorati sau nu unghiile, dar trebuie sa fie curate, ingrijite, taiate egal si frumos. Nu oja face diferenta, ci modul in care acestea se prezinta. Am putea spune, chiar, ca unghiile sunt cartea de vizita a oricarei femei.

foto: pinterest/ editate @bydiana

S-ar putea să-ți placă și...