FRUMUSETE

CUM SA GASESTI COSTUMUL DE BAIE PERFECT

Gasirea costumului de baie perfect pentru silueta ta este, de cele mai multe ori, o adevarata aventura. De cate ori nu vi s-a intamplat sa cumparati un anumit costum, dar sa nu il purtati si sa il schimbati imediat cu un altul, care vi se parea mult mai potrivit?

Cel putin o data in viata fiecare femeie a patit asa ceva, prin urmare, ca sa nu cadeti si voi in aceasta capcana ar trebui sa stiti care sunt secretele gasirii costumului de baie perfect.

In primul rand, nu trebuie sa uitati faptul ca nu tot ce este la moda sau ce va place vi se si potriveste. Odata cu inaintarea in varsta corpul se transforma si voi trebuie sa fiti pregatite pentru acest lucru.

CUM SA GASESTI COSTUMUL DE BAIE PERFECT

Primul secret ar fi sa incepeti cautarea costumului de baie cu ceva timp inainte de a pleca in concediu sau de deschiderea sezonului la piscina preferata. Daca lasati pe ultima suta de metri, riscati sa cumparati ceva nepotrivit, de care sa fiti ulterior nemultumite. Cautarea din timp va permite sa annalizati mai bine oferta, sa probati mai multe modele si abia apoi sa alegeti ceva ce vi se potriveste cel mai bine.

Al doilea secret ar fi sa va cumparati un costum de baie care sa va puna voua in lumina cele mai frumoase aspecte ale corpului. Degeaba ii sta bine prietenei sau colegei, daca pe voi nu va avantajeaza. Daca aveti un bust generos, nu il ascundeti, dimpotriva! Luati un costum care sa evidentieze aceasta parte a corpului si sa atrageti atentia asupra sa, decat asupra eventualilor colacei de care nu sunteti tocmai mandre. Un abdomen mai proeminent se poate ascunde sub o croiala inteligenta, de exemplu, iar niste coapse mai pline pot deveni aproape invizibile daca purtati un costum cu material in partea de jos, tip rochita.

Foloseste secretele culorilor! Se stie ca unele culori sunt maia vantajoase pentru persoanele mai plinute, cum ar fi cele inchise: negru, albastru, verde inchis, iar altele sunt indicate femeilor mai slabute, anume din categoria culorilor deschise: roz, rosu, galben, turcoaz etc.

Un al patrulea secret se refera la imprimeuri. Uneori, un imprimeu bine ales schimba intreaga alura. La fel si lipsa acestuia. Daca stiti ca aveti o silueta fara probleme, atunci culorile uni sunt cele mai adecvate pentru voi. Ele va scot in evidenta formele bine conturate. In schimb, imprimeurile mari, cu motive ample, ascund eventualele forme pe care nu vreti sa le aratati.

Nu in ultimul rand, marimea costumului de baie este esentiala in a avea sau nu ceea ce va trebuie. Indiferent de corp, costumul trebuie sa aiba marimea potrivita. Daca alegeti un costum prea fix, nu va ajuta cu nimic, dimpotriva, riscati sa aratati penibil. Chiar si cu forme mai pine, costumul trebuie sa aiba marimea adecvata. Ceva care sa va stranga v-ar face sa va simtiti nu prea confortabil, iar in momentul iesirii din apa toate formele vor fi evidentiate in mod nedorit. Nici o marime mult prea mare nu este buna, pentru ca, din cauza udarii, va atarna si va va da un aspect urat, desi poate credeti ca v-ar acoperi rotunjimile.

foto; pinterest/ editate @bydiana

S-ar putea să-ți placă și...