TUNSORI & COAFURI

COAFURI MODERNE PENTRU PARUL MEDIU RECOMANDATE PENTRU TIMPUL LIBER

Aranjarea parului pentru timpul liber trebuie sa fie la fel de importanta ca si atunci cand pregatiti o iesire speciala. Intotdeauna, ca femei, trebuie sa aratati impecabil, indiferent de locul in care va aflati sau de ocazie. Stilurile difera, dar un element trebuie sa ramana in comun: preferinta si grija pentru rafinament si eleganta.

Timpul liber poate insemna multe: petreceri, iesiri in parc cu cei dragi, petrecerea catorva ore in compania celor mai bune prietene, mersul la sala, placutele vizite in magazine si asa mai departe. Sunt tot atatea ocazii pentru o femeie de a se pune in centrul propriei atentii si de a incerca sa se aranjeze cat mai frumos.

Daca aveti parul mediu, puteti crea o multime de coafuri stilate, care sa va puna in valoare frumusetea si farmecul personal.

coafuri-moderne-pentru-parul-mediu-recomandate-pentru-timpul-liber-e

O prima coafura poate fi cea afisata de Rose Byrne: bucle mari, carare laterala, o coafura demna de covorul rosu. Ca sa obtineti aceste bicle de efect, cel mai indicat este sa folositi clasicele bigudiuri, dar unele de dimensiuni mai mari. O puteti purta la petrecerile pe care le frecventati sau la o cina romantica alaturi de partenerul vostru.

coafuri-moderne-pentru-parul-mediu-recomandate-pentru-timpul-liber-d

Parul natural, cu varfuri inegale, cu carare pe mijloc, dat usor catre spate, cu o alura libera, nu foarte elaborata, asa cum poarta Olivia Culpo, este foarte moderna, foarte stilata, adecvata mai ales femeilor dezinvolte, care iubesc libertatea de miscare. Este genul de coafura care poate fi purtata in cele mai placute imprejurari.

coafuri-moderne-pentru-parul-mediu-recomandate-pentru-timpul-liber-c

Coafura frumoasei Cleo Wade, voluminoasa, cu bucle mici, este foarte atractiva. Lungimea medie si aceste suvite incretite sunt de efect. O coafura simpla, usor de intretinut, care poate salva multe aparitii. O coafura cu volum ii confera femeii care o poarta incredere in sine si capacitate de a se impune in fata celorlalti.

coafuri-moderne-pentru-parul-mediu-recomandate-pentru-timpul-liber-b

Daca aveti un par in cea mai buna forma, atunci va calificati pentru coafura afisata de Eva Chen, cu parul drept, pana la lobul urechii, carare pe mijloc. Simpla si de efect, se pliaza pe toate imprejurarile in care va veti putea afla. Mai mult se potriveste femeilor sportive, active, sau femeilor fara prea mult timp liber.

coafuri-moderne-pentru-parul-mediu-recomandate-pentru-timpul-liber-a

Daca vreti sa purtati parul prins, la lungimea medie puteti crea coafuri care sa inlature monotonia. In functie de cat de lung este parul, puteti sa faceti un coc micut, fie in partea de jos, in zona cefei, fie ceva mai sus, catre crestet, chiar. Pentru o nota de feminitate, lasati-va breton, precum Caitlin Fitzgerald sau cateva suvite rebele, ca Eva Longoria.La concerte, in parc, la intalnirile romantice, aceasta coafura este perfecta. Veti arata minunat!

foto: pinterest/ editate @bydiana

S-ar putea să-ți placă și...