RELATII

7 CALITATI ALE UNEI FEMEI CARE IL TOPESC PE PARTENER

De secole, femeile se chinuiesc sa gaseasca acele calitati secrete, cu ajutorul carora fiecare dintre ele sa isi cucereasca partenerii, sa ii ,,vrajeasca’’, sa ii …topeasca, figurativ vorbind. Nevoia femeii de a fi cat mai sigura pe ea intr-o relatie o face sa fie permanent in cautarea unor solutii care de care mai promitatoare, insa, asa cum spuneau inteleptii, cele mai bune solutii sunt si cele mai simple, la care, de cele mai multe ori nici nu te gandesti. Nu exista potiuni miraculoase, nu exista vorbe magice, exista numai realitati simple, adevaruri ascunse in fiecare femeie, care o fac sa fie iubita si apreciata.

Nu putem generaliza, dar studiile de specialitate efectuate in ultimii ani au adunat o serie de date, de calitati, pe care cei mai multi dintre barbati au afirmat ca le apreciaza la o femeie, calitati care ii determina sa se indragosteasca de ea si sa ii faca sa isi doreasca sa o pastreze alaturi pentru totdeauna.

7 CALITATI ALE UNEI FEMEI CARE IL TOPESC PE PARTENER 2

Care sunt aceste calitati ale unei femei care il topesc pe partener?

Prima dintre ele este increderea in sine. E adevarat ca societatea actuala promoveaza un anumit tip de femeie, mai ales sub aspectul siluetei, dar ceea ce este comercial nu este neaparat si adevarat sau acceptat de toti barbatii. Da, poate ca o parte dintre ei isi doresc fotomodele sau femei care sa stea la picioarele lor, mereu preocupate de felul cum arata (si atat!), dar cei mai multi dintre barbati prefera femeile sigure pe ele, femeile care au incredere in sine. A fi sigura pe sine este ceva atractiv, pentru ca dezvaluie puterea femeii si, se stie bine, oricat ar spune barbatii altceva, le plac femeile puternice, pentru ca in fiecare barbat se ascunde, macar din cand in cand, un baietel, care tanjeste sa nu fie el obligat sa aiba grija de toti si de toate. O asemenea femeie nu isi va intreba partenerul de o suta de ori pe zi daca este frumoasa sau daca arata bine. Asemenea intrebari sunt enervante pentru un barbat, iar daca femeia este sigura pe ea si nu pune astfel de intrebari, are o bulina alba.

Barbatii din ziua de azi nu cauta femei carora sa le poarte ei de grija permanent. Ei vor femei independente si iata o alta calitate pe care o vor aprecia: independenta! Tot societatea moderna a promovat femeia care sa nu mai fie o povara pentru sot/ partener, ci una care sa fie capabila sa isi castige singura traiul, mai ales ca ea a luptat secole pentru egalitatea cu barbatul. Chiar daca la inceput acesta nu a acceptat ideea, se pare ca in epoca moderna a imbratisat-o complet. O femeie independenta ii va lasa mereu barbatului de langa ea libertate, ii va oferi confort si nu ii va incarca mintea cu toate grijile financiare posibile.

Exprimarea opiniilor personale si implicarea in luarea deciziilor reprezinta o alta calitate. Sunt multi barbati tineri care nu accepta ca partenera lor sa aiba idei proprii, insa, odata cu inaintarea in varsta, vor descoperi ca este chiar bine ca partenerele sa fie cat mai implicate, cat mai responsabile. Ati auzit, probabil, de barbati la a doua tinerete, care, facand pasul de a-si parasi sotiile dupa 20-30 de ani, s-au intors ispasiti la acestea, satui de imaturitatea noilor partenere, preocupate mai mult de sine, de rasfat personal si atat.  Barbatii si-au dat atunci seama ca primele, care erau implicate in tot, sunt cele mai bune partenere posibile, desi nu ar fi crezut atunci acest lucru.

Pasiunea este apreciata, indiferent daca este vorba de activitatile de rutina, de profesie sau de momentele de intimitate. O femeie plina de viata il atrage pe un barbat, ca un magnet. Cat de suparat sau bosumflat ar fi, daca partenera spune o gluma sau da dovada de un comportament vesel, activ, barbatul isi va reveni, se va lasa dus in jocul ei si va aprecia acest tip de comportament revigorant si antrenant. O femeie apatica, plictisita, nu va putea niciodata sa atraga un barbat, orice s-ar zice. Iar vesnicele ,,migrene’’ ale uneor femei nu vor dovedi niciodata nimic, poate lipsa de afectiune si implicare in relatie, care il vor indeparta si mai mult pe partener. Cu alte cuvinte, o femeie trebuie sa stie sa fie femeie.

7 CALITATI ALE UNEI FEMEI CARE IL TOPESC PE PARTENER 3

Mandria exprimata in tot ceea ce face il va determina pe barbat sa o aprecieze si mai mult. Nu e vorba ca femeia sa fie increzuta, ci sa fie pur si simplu mandra de tot ceea ce face, de felul cum i-a iesit mancarea, cum ii sta parul, pana la felul in care merge pe strada. Barbatii nu vor alaturi femei slabe, slugarnice, ci unele care sa fie demne in tot ceea ce fac. Cu cat femeia este mai ambitioasa, cu atat barbatul o va respecta mai mult, chiar de o recunoaste sau nu. Este important pentru el sa vada ca partenera este bataioasa, pentru ca va intelege ca are alaturi pe cineva cu care poate trece prin toate problemele sau provocarile vietii de cuplu.

 La fel de mult, barbatii apreciaza cinstea. O femeie deschisa si cinstita, fara obiceiuri negative, il va atrage pe partener. Femeia care nu se ascunde, care nu are totul parolat, incuiat, pitit, care nu are obiceiul de a ascunde bani, de a pleca de acasa pe furis, care nu minte, de la cele mai nevinovate situatii, pana la cele mai complicate, este o femeie pe care orice barbat va dori sa si-o pastreze aproape.

Prin urmare, nu mai cautati trucuri miraculoase, pentru ca secretul de a atrage partenerul sta numai si numai in voi!

foto:pinterest

S-ar putea să-ți placă și...