MODA

CELE MAI BUNE MODURI DE A COMBINA COLANTII CU UGG-URILE

Combinatia dintre colanti si UGG-uri este atat de confortabila, incat pare ireala. Nu exista ceva mai calduros si mai placut pe timpul rece. Aceste doua elemente sunt comode, te fac sa te simti minunat, in orice situatie.

Singura problema este ca par putin prea comode, asa incat sa va faca sa va temeti ca s-ar putea sa nu aratati atat de perfect pe cat v-ati dori. Totusi, exista cateva secrete care sa inlature aceasta idee si sa va ajute sa aratati senzational, chiar daca este vorba de o tinuta mai putin pretentioasa, secrete preluate de la marile vedete internationale.

cele-mai-bune-moduri-de-a-combina-colantii-cu-ugg-urile-1

Ciara poarta colantii pe sub o haina lunga, neagra, la fel ca UGG-urile. Este o tinuta la fel de comoda, dar imbunatatita, asa incat aspectul vostru va fi pe data altul. Haina lunga va protejeaza si de frig sau chiar gerul iernii, dar va lasa pe dedesubt o tinuta perfecta pentru un interior calduros.

cele-mai-bune-moduri-de-a-combina-colantii-cu-ugg-urile-2

Cand vine vorba de combinatii coloristice intre colnti si UGG-uri, purtati nuante cat mai diferite ale aceleiasi culori, la partea de haine, si adaugati o pereche de UGG-uri intr-o cu totul alta culoare, pentru un efect stilistic special, exact asa cum face Gisele Bündchen. Aceasta se ,,joaca’’ simplu cu griurile si culoarea camel, pentru UGG-uri si observam ca rezultatul este foarte sic.

cele-mai-bune-moduri-de-a-combina-colantii-cu-ugg-urile-3

Gigi Hadid poarta aceasta combinatie intr-o nota mai tinereasca, mai vioaie, cu un combinezon albastru inchis, penste colantii negri si tricoul albastru deschis. Pentru UGG-uri opteaza pentru un model mai scurt, pana la glezne, foarte practic, comod, de culoare bej neutru. Este o tinuta simpla, dar foarte placuta, prin prisma impresiei de vitalitate si tinerete pe care o degaja.

cele-mai-bune-moduri-de-a-combina-colantii-cu-ugg-urile-4

O alta combinatie de succes este cea purtata de Rosie Huntington-Whiteley, care alege o pereche de colanti din piele, alaturi de o pereche de UGG-uri inalte, negre, iar pe deasupra o haina lunga, groasa, de culoare bej deschis, care sa aduca acea nota distincta tinutei sale. Este o combinatie stilistica simplu de realizat si de purtat.

cele-mai-bune-moduri-de-a-combina-colantii-cu-ugg-urile-45

Daca va plac jachetele bomber, tinuta frumoasei si celebrei Kendall Jenner este o sursa buna de inspiratie pentru voi. Intr-o maniera distincta, ce combina stilul rafinat cu versatilitatea, aceasta poarta o pereche de colanti negri, cu un pulover tot negru, simplu, fara niciun ornament distinct, si o jacheta bomber, de culoare kaki army. La UGG-urile camel asorteaza o caiulita din blana falsa, in aceeasi nuanta. Acest ultim element face distinctia intre simplu si elevat.

FOTO: internet/ editate @bydiana

S-ar putea să-ți placă și...