MODA

7 MODURI STILATE IN CARE SA ITI COMBINI HAINELE DE IARNA

Cu temperaturile sale atat de scazute, iarna provoaca la combinatii de haine groase, mult mai multe decat vara, o provocare care, uneori, pune probleme femeilor de orice varsta. Cum sa te imbraci ca sa fii si ferita de frig, sa fii si eleganta si, daca se poate, si la moda?

7-moduri-stilate-in-care-sa-iti-combini-hainele-de-iarna_a

O combinatie de succes este cea intre o pereche de pantaloni largi, evazati, si un pulover pe gat. Acesta din urma trebuie sa fie in pantaloni, pentru a sublinia talia si a o pune in valoare. Completati intreaga tinuta cu un palton lung, stilat, si o pereche de cizme calduroase.

7-moduri-stilate-in-care-sa-iti-combini-hainele-de-iarna_b

Haina purtata pe umeri este un alt mod interesant de a combina hainele de iarna. De la usa blocului sau a casei pana la masina sau invers nu e o situatie in care sa va cuibariti cu totul in hainele foarte calduroase si voluminoase. De aceea, purtati haina cea mai groasa pe umeri, pentru a o arunca rapid pe bancheta din spate atunci cand va urcati in masina. Jacheta de pe dedesubt va fi suficienta pentru a va feri de temperaturile scazute in masina sau la birou.

Daca purtati la aceasta tinuta si un plic de zi si pantalonii indoiti, veti arata foarte moderna si foarte stilata.

7-moduri-stilate-in-care-sa-iti-combini-hainele-de-iarna_c

Creati-va o baza. Aceasta inseamna ca unul dintre materialele voastre preferate sa va domine tinuta. Aveti de ales intre denim, stofa sau catifea, adica acele materiale care sunt adecvate iernii. Elementele vestimentare din aceste materiale pot domina, in vreme ce piesa exterioara sa fie diferita, dintr-un alt material, care sa faca nota discordanta, dar stilata.

7-moduri-stilate-in-care-sa-iti-combini-hainele-de-iarna_e

Daca va plac jachetele cu blana, este o alegere buna. Se poarta blanurile cat mai colorate, in nuante interesante si total neobisnuite pentru asemenea material. La jachetele din piele sau stofa adaugati un guler albastru, roz, galben, exact ce nu te-ai astepta sa vezi la o blana, fie ea naturala sau artificiala. Cu cat este mai stridenta, cu atat haina va parea si mai stilata si mai moderna.

7-moduri-stilate-in-care-sa-iti-combini-hainele-de-iarna_d

Un alt secret al purtarii hainelor de iarna cu stil este monocromia. Purtati tinute elegante, in nuante simple, uni. De la incaltaminte, piesele de pe dedesubt sau poseta, toate trebuie sa aiba aceeasi nuanta.

Ca sa fiti sigure ca purtati culorile cele mai la moda, consultati care sunt cele date de Institutul Pantone ca fiind nuantele momentului. Alegeti dintre ele si savurati privirile celor din jurul vostru la vederea tinutelor voastre moderne, echilibrate si pline de farmec.

7-moduri-stilate-in-care-sa-iti-combini-hainele-de-iarna_g

Accentuati-va silueta, cu toate aceste haine suprapuse de iarna, prin purtarea unei curele. Este un element foarte apreciat de multe femei si ignorat de altele. Acestea din urma trebuie, mai ales, sa ii acorde atentia cuvenita, si sa se ajute de ea. Se creeaza o delimitare conceptuala foarte eficienta, care inlatura volumul dat de prea multe haine.

7-moduri-stilate-in-care-sa-iti-combini-hainele-de-iarna_f

Credeti sau nu, dar atotputernica esarfa este solutia cea mai simpla si cea mai la indemana a multor probleme legate de tinutele voastre. Cand vreti sa adaugati o nota sofisticata unei tinute aparent simple, fara nimic aparte, adaugati o esarfa de efect si veti observa imediat transformarea. O puteti purta in jurul gatului in nenumarate moduri sau pe umeri, ca un sal, pentru un plus de eleganta. Pentru tinutele monocrome, esarfa ,,rupe’’ monotonia si da un aer particular.

foto: pinterest/editate @bydiana

 

S-ar putea să-ți placă și...