MODA

6 IMPRIMEURI PENTRU TOAMNA

Odata cu sosirea toamnei suntem tentate sa purtam culori reci, sumbre. Anotimpul rece, total diferit de vara torida, cu tot ceea ce inseamna ea, pare ca nu poate fi intampinat decat in tonuri pe masura. Chiar daca avem parte de o toamna destul de prietenoasa, multe femei uita de culorile vii si se grabesc sa adopte nuante de gri, maron,  albastru foarte inchis si, adeseori, negrul.

La un moment dat, nu se poate sa nu va plictisiti de aceste nuante inchise, asa ca va puteti juca putin cu imprimeurile, pentru a va inviora tinuta si a imbratisa cu mai multa placere sosirea toamnei.

Secretul gasirii imprimeurilor pentru toamna este aplicarea de culori si nuante vii pe un fond inchis. Cu ajutorul unor imprimeuri florale , geometrice sau al unora de inspiratie tribala, veti obtine un aspect incantator, viu, detasat de tot ceea ce rezulta din folosirea unor culori inchise.

Care sunt cele mai incantatoare imprimeuri pentru toamna?

foto:INSTAGRAM
foto:INSTAGRAM
  • Degradeurile

Indiferent de culoarea de baza, imprimeurile sunt placute privirii si dau un tonus vibrant tinutei voastre. Puteti purta una dintre piese in degradeuri, cum ar fi un top, o fusta sau puteti purta o rochie. Chiar daca este un model simplu,efectul creat este evident, chiar daca, luate in parte, culorile sunt uni. Chiar si  cea mai simpla combinatie devine, in acest mod, una de succes.

 

 

foto:INSTAGRAM
foto:INSTAGRAM
  • Imprimeuri maxi

Unele dintre cele mai atragatoare imprimeuri, potrivite pentru toamna, sunt cele maxi. Formele sunt generoase si au capacitatea de a avantaja orice silueta. Pentru toamna, puteti purta imprimeuri maxi pe rochii tricotate, pe jacehete sau pe sacouri. Intre optiunile coloristice puteti include cu succes combinatii de alb si negru, foarte stilate si foarte elegante, dar si altele, in culori mai vii. Ideala este pozitionarea modelelor imprimate deschise pe fonduri mai inchise, mai reci.

foto:INSTAGRAM
foto:INSTAGRAM
  • Imprimeuri brodate

Chiar daca termenul vi se pare usor ciudat, veti descoperi ca, in realitate, este vorba de ceva simplu, dar foarte interesant. Este o perioada in care produsele hand made sunt la moda. Imprimeurile pot fi realizate si cu ajutorul acestor cusaturi fantastice, cu modele care pot fi in serie sau unice. Pe un top de o culoare mai inchisa, asa cum spuneam anterior, puteti realiza aplicatii in culorile preferate. Desigur, se gasesc si de-a gata astfel de piese, ramanand ca voi sa le cumparati pe cele care va plac si vi se potrivesc.

 

foto:INSTAGRAM
foto:INSTAGRAM
  • Imprimeuri cadrilate

Acestea sunt considerate de catre cele mai multe femei ca fiind unele dintre cele mai elegante. Modelele sunt realizate din felul in care sunt combinate linii de diferite grosimi si culori. Cele in care una dintre ele este albul, sunt in top. Din materiale de acest fel se pot croi jachete, pantaloni sau fuste, toate la fel de stilate.

 

foto:INSTAGRAM
foto:INSTAGRAM
  • Imprimeurile tip batic

Este vorba despre acele imprimeuri care se regasesc pe esarfele si baticurile orientale, cu modele complexe, realizate in culori si combinatii incantatoare. Tinutele de toamna pot fi mai placute daca aveti un top pe sub un sacou, o tunica, o rochita  sau o bluza cu aceste imprimeuri.

 

 

 

 

Ditsy-polka-dots
foto:INSTAGRAM
  • Imprimeurile cu buline

Ati fi tentate sa credeti ca imprimeurile cu buline sunt potrivite numai  pentru vara sau primavara. In mod surprinzator, acestea merg in toate anotimpurile, asa ca puteti sa purtati bluze sau tunici cu buline, in orice culori si in orice combinatii va sunt pe plac. Ele va invioreaza simplu tinuta, fara eforturi prea mari.

 

 

S-ar putea să-ți placă și...